Bever

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Gå til: navigasjon, søk

En bever er en trøtt skapning som nok en gang kommer til å gjøre opprør og bli pluto's hersker. Verdensrommets bevere har gått sammen og dannet organisasjonen Bevere mot Pluto med sigbever som leder, som under skalkeskjul av å være en ipad selger i den belgiske byen Bevor jobber for at rasen skal overta verdenromsherredømmet.

En bever bryr seg ikke om vikepliktregelen, den bare går over gata. Staten prøver å gjøre noe med det konstant men det ser ikke ut som noe kan stoppe de til å gå over fire felts veier. Beveren hogger også ned trær overalt uten lisens, og er derfor skogens største naturlige fiende. De har til og med en trang til å bo i bekker, elver eller innsjøer, i steden for å bo i en leilighet i en eller annen by.

Beveren har flat hale fordi elefanten stumpet røyken sin på halen til beveren. Det er derfor beveren lager husene sine under vann for å vaske bort asken fra røyken.

Innhold

[rediger] Adferdsmønstre

Beverne har lange bein som de er kjent for å bruke til å spenne bein på forbipasserende. De oppholder seg oftest i nærheten bare i større byer, og gjerne i nærheten av kumlokk slik at de raskere kan rømme unna når de har spent bein på en forbipasserende og stjålet lommeboka deres.

Bevere har den siste tiden fått mer og mer oppmerksomhet da en oppblåsbar bever ble kåret til beste sexleketøy i Agderposten høsten 2006 og det ble en stor suksess under det kommende julesalget og var å finne under mangt et juletre. Bevere blir styrt av heskeren dems justin bever. justin bever aka verdens verste sanger. synger så dårlig at beverne får blødning fra ørene så 5 bevere dør hver kveld. bevere har store rumper.

har du pult en bimpbo eller no dit forpulte transe hilsen Aleksander.................................................................................................................................................................

[rediger] Opprinnelse

Beverene var opprinnelig en grønnsak, men det var en av Julius Cæsars lakeier som var litt for nøden og bedugget på en tur til Belgia som fant ut at det gikk ann å ha seksuell omgang med auberginer hvis man bare skar ut et lite hull først. Kort tid etter utviklet det seg en ny rase fra utspringet til den skjendete aubergineren. Denne nye rasen spiste bare marinerte blåskjell, noe som ikke var lett å finne i Belgia på den tiden og hadde det ikke vært for enda et seksuellt overgrep, denne gangen av en bakgårdskatt, hadde arten død raskt ut.


[rediger] Hvis du møter en bever (eller en mange) må du ikke:

  • Aldri vifte med en banan. (De tror det er noe findelig og kan lett gå til angrep).
  • Aldri spørre om klokka, for da robber de deg.
  • Ikke kødd med damene til bever mennene.
  • Ikke gi de dop, da blir de ville i hodet og klikker i vinkel.
  • Ikke ødelegg husene til en bever for da anmelder de deg til purken. (Beverene har bestikket nesten vær eneste tjenestemann i uniform.)
  • Ikke spis activia. Da vil de få vondt i magen.
  • Ikke vis dem rumpa de. (De vil bli fornærma siden de ikke har...)


[rediger] Slektninger

Slektninger av beveren

Personlige verktøy
Vis og manipuler namespaces

Varianter
Handlinger
Navigasjon
Prosjekt
Søsterprosjekter
Praktisk
Del
Verktøy
På andre språk