Big Bang

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk
Denne slemme burgeren er en av flere andre slemme burgere som skapte den slemme-dumme exblosjonen. Beklager, men vi godtar ikke slike som deg lenger.
Trusselen for ny eksplosjon i 2012.


Giovanni Boccaccios mesterverk Decameronen er skrevet av en som levde under svartedauden, og rammefortellingen handler om en gruppe mennesker som flykter fra pesten. Torill Thorstad Hauger har skrevet boka Det kom et skip til Bjørgvin i 1349 (utgitt 1980). Romanen bygger på sagnet om Jostedalsrypa og skildrer unge menneskers møte med pesten. Alfred Hauges Utstein kloster-trilogi er fra denne perioden og kulminerer med at «broder Mortem» avlegger klosteret en visitt.

Big Bang var en kjempeeksplosjon utført i Amerika av en gjeng overvektige Mcdonald's-spisere (En av dem var Jesus) som sprengte tarmene og magesekken sin. Eksplosjonen var så stor og kraftig at den utslettet hele verden og skapte en helt ny en. Under prossesen av en ny verden ble en ny type menneske utviklet, Ikkepedianerne. Ikkepedianere er en blanding mellom Kakemonsteret og Nassenøff som bærer en IQ på 0,01 dm. Homer Simpson er et eksempel på en Ikkepedianer. De som stod bak eksplosjonen var Chuck Norris og McDonald's-klovnen. Dette vil skje en gang til i 2016 i følge Dr. Phils teorier. dessverre vil dette også kunne skje om noen få uker om ikke brannvesenet snart får verdens feiteste prest ut av døren til mc Donalds, og får han til trene. så om du er brannmann oppfordrer vi deg til å hjelpe til med å redde verden fra total ødeleggelse, takk...

Ting og tang som overlevde eksporsionen
Chuck Norris
Henrik Ibsen
Jesus
Ninjasauene
Fanthomas
Barack Obama
Bestemor
Lars Monsen
Murdoc (fordi han aldri dør)

Det sies også at Karius og Baktus overlevde. De var i tennene til Fanthomas hele tiden.