Big brother

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk

Big Brother var et kulturprogram på TV gjennom en årrekke. Samlet flere hundre tusen personer foran apparatene. Hadde et år med seg Big Sister som deltager, men det ble ingen suksess. Her er sammendrag av de siste 20 års programmer:

DELTAGERNE[rediger]

 • Anna Sülgerhauf (tørrlagt og eksrta dum blondine (som oftest full) rødt team
 • Karl Napiløken (kjekk fyr. betatt av Anna... tiligiere kloakkrottebeskytter)blått team
 • Magnus (funnet på gata... ingen vet noe om han. har hukommelsestap, eller bare dum... kalles bare Magnus)rødt team
 • Tonje Bobbletagn (blottende bimbo! forelsket i Karl... ikke særlig smart) rødt team
 • Tadeg Mero (neger) blått team
 • Karsten-Gry (etternavn er ikke oppgitt. Ukjent kjønn) blått team

HISTORIEN[rediger]

Dag 1[rediger]

Mens karl står og dagdrømmer om vill og ubetenkt sex med Anna får resten av av gjengen vite om deres første oppdrag, de skal bære så mange poteter de bare orker og springe 1800 meteren tre ganger før de lasser av seg potetene til sistemann, som sitter og skreller dem. Vinnerne er de som har skrelt flest poteter. Gjør de ikke det får de ikke middag på to uker, men frokost, lunch, dessert og evt. kveldsmat får de likevel (bare fordi de må bli holdt i live for at showet skal fortsette).

Uansett om Tadeg er den eneste som faktisk griper situasjonen hardt og begynner å springe sjønner Tonje at bare skrelte poteter telles, så hun tar det med ro og begynner å skrelle. Karl er fortsatt i drømmeland om Anna og springer tilsammen to meter under hele konkuransen, kunn fordi Anna står foran han. Anna vet ingenting om hans innerste tanker og overser han (som alltid).

Magnus skjønner ikke hvordan han skal springe, men når han endelig får det til springer han i motsatt retning og inn på en butikk og kjøper ferdigskrelte poteter (skjønt han ikke har fått med seg noe av konkuransereglene). For et sammentreff! Karsten-Gry møtte ikke opp. Hvor han/hun var vet ingen. Rødt team vant 2-1, altså Blått team får ikke middag på to uker.

Senere på kvelden var alle i blått team veldig sure på Karl siden han sprang totalt to meter og derfor så sperret de han inne på badet. Inne på badet fant han Karsten-Gry sittende på doen og han/hun hadde diaré. Rødt team hadde det som plummen i egget siden de fikk middag.

Oppsumering:

 • Karl: Innesperret på badet.
 • Karsten-Gry: Sittende på doen med diaré.
 • Resten av rødt team: Sure og gikk og la seg.
 • Blått team untatt Tadeg: Utrolig glade og gikk til sengs med fulle mager.
 • Tadeg: Satt oppe hele natten og tenkte ut en utspekkulert plan på å få noen på rødt team til å gi seg.


Dag 2[rediger]

Når blått team våknet lurte de på hvor Tadeg var. De fant han sovende i en sofa i stuen med en kopp kald kakao på bordet. det eneste løsningen på hvordan rødt team skal gi seg er vel å vinne konkuransen! Uansett

Dag 3[rediger]

Tonje ble stukket av en mygg. Tadeg Mero har drukket TO glass cola. Ingenting spessielt skjedde denne dagen.

Dag 4[rediger]

Dagens konkuranse er å skaffe så mye penger som mulig, helst over en million kroner. Pengene går til premiepotten. De får utdelt en startsum på 17,50kr. Anna setter igang med å strippe for blått team som med en gang gir fra seg startsummen sin til henne av ren begeistring! Senere på dagen har blått team klart å tigge programmlederen for 2,50kr. De satte umiddelbart pengene i banken i håp om at renten skal stige dramatisk i løpet av de neste 10 minuttene. Rødt team begynner å robbe kjøleskapet og selger innholdet for trippel. De tjener faktisk 500,- for dette. Tonje har snakket med mafian og overtalt dem til å drepe hennes eneste gamle onkel (hun har mange unge onkler) og hun blir testamentert 19 millioner kroner, pluss pengene han hadde på seg når politiet fant liket, altså 18,50kr. men etter en grundig ettersøkelse finner politiet noen gamle gjelsbrev som tonje må betale, en ikke ringere sum på 19 000 018,- så alt hun tjente på sin gamle onkel var 50 øre... Imens har renten usansynlig nok steget med 4000%, men 2,50 ble bare til 100 kroner. Rødt team har: 535,50kr. Blått team har: 100kr.

Rødt team vant denne runden. Blått team må bite i det sure eple denne gangen også og er veldig sure for å ha tapt to ganger. Tadeg sitter oppe hele natten igjenn for å finne på noe veldig lurt.

Dag 5[rediger]

Tonje er forsvunnet. Ingen bryr seg... Ingenting annet er det å fortelle om denne dagen.

Dag 6[rediger]

Egentlig det samme som dag 1, men rollene er byttet om, pluss noen små endringer.

Dag 7[rediger]

"Dere venter vel på neste dag av Big Sister? Vel, P.G.A en teknisk feil kan vi ikke vise dere denne dagen. Dere må vente til i morgen."

-Programleder om dagens inslag

Dag 8[rediger]

"Hvis dere på en eller annen grunn av kjedsomhet fortsatt leser dette innslaget, vil vi gi dere en grunn til ikke å gjøre det. Men av ren og sjær ubrukelig tankegang kan vi rett og slett ikke finne på noe, så i gir dere derfor dag 8 i progammet...."

-Ansatt om Big Sister

Dag 927[rediger]

Vinneren får 927 millioner og kan leve i sus og dus og dra på ferie med Se og Hør og alt mulig