Bil

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk

.


= Det beste ved en bil[rediger]

Det beste ved en bil er at man kan runke uten og bli sett,men hvis du sitter i en hestevogn kan alle se deg. også slipper du en kåt hest som får sedutløsning vær gang det kommer en kvinnehest

Varianter av tilleggs moduler[rediger]

Den nødvendige tilleggs modul er som regel et menneske. Det er to typer mennesker. Forskjellen på disse er først og fremst urineringsinnretningen, som kan være av typen utover-tiss eller innover-tiss. I praksis er det ingen større forskjell på sjåføregenskapene utover dette, bortsett fra at de med innover-tiss støyer noe mer. Men man skal ikke undervurdere disse, da de med utover-tiss synes at de med innover-tiss er meget bra konstruert, og er særdeles gode å klemme på.

Flux-kondensator[rediger]

På 80-tallet kom en veldig viktig komponent som ble kalt "flux-kondensator", den gjør at biler kan starte. Hvis bilen din ikke starter er det nok en stor sjangs for at nettop dette er feil- så pass på å informere mannen som henter bilen din om dette. Flux-kondensatoren er ikke så vanskelig å finne hvis du vet hvordan den ser ut. Flux-kondensator.jpg

Kjente bilmerker[rediger]

 • Audi, eller Auda!
 • BMW, Big Mexican Woman, Bring Me Women, Barske Mexikanske W.bush , Black Mans Wagon, Big Mongo Wagon, Big Money Wasted, Bitch Man's Wagon.
 • Chevrolet, eller Chevy. <<Toppa hela driten!>>.
 • Ford, Visstnok verdens første bilmerke som man kan kjøpe hos IKEA. Og står for Fiks-Og-Reparer-Daglig.ford forkortelse for familien olsens rullende dass.
 • Mazda, (På japansk "ikke mas da!") Den heter det fordi folk må mase/kjefte på den i minst et kvarter før den starter. Mazda-produsentens logo: "Bedre enn en Lada" og i 2009 var logoen "Ikke laget av papp".
 • Lada, som lager de beste "bil"ene i verden. Lada står får: Laget Av Diverse Avfall/Laget Av Dumme Aper. Dette er alle kommunisters våte drøm, lada(merk deg liten l, da den ikke er verdig noe mer) er kul. Putin liker å kjøre over Bush i ladaen sin, på tross av at den knekker i to hver gang, ladaer MÅ ikke komme i kontakt med vann, da får du bare en stor klump med våt papp, offisielt er den så HOT at den smelter.
 • Volvo,Tidenes beste bilmerke, folk i BMW misunner en Volvo da den kommer susenes forbi. Volvo kjøres som oftest av forretningsfolk på toppen av næringslivet, de vet hva de skal kjøpe. Volvo er en bil for folk med penger og vett i hodet. Kræsjer du med en Volvo da er du død. Volvo er verdens sikreste bil, det sies at Sveriges forsvar består av Volvo'er. Skal man noengang innvandere Polen bruker man en Volvo. Det er en rullende panserkjøretøy (Mangler bare kanonen)Bruk vett kjøp rett.
 • Lotus, verdens mest upålitelige bil (se eksempelbilde).
 • Subaru, (Japansk for "subber du") betyr en som subber, en måte å gå på.
 • Fiat, står for feil i all teknologi også kjent som Fjått,logoen vart laga av en innvandrer i fylla så det vart en del skrive feil.
 • Lamborghini,det vil si "lat om bord"
 • Bugatti, navnet ble til da en full italiener(han som lagde bugattien) som prøvde skrive nugatti på handlelisten (men så ble N til B).Og neste morgen mistok sjefen hans navnet og trodde det var navn på bilmerket han hadde laget.
 • Toyota, et leketøy som brukes mest av barn under 5 år når de sitter i badekaret. brukes også av 80 år gamle kvinner og Pamela Anderson.
 • Jeep, eller "jippi", er en bil med mange tilhengere. Finnes i mange forskjellige størrelser.
 • Kia, står for "Koreansk Industrielt Avfall".
 • Opel, Også kalt skropel. Opel står for Oslo Piss Eller Lignende. Eller Olje-påfyll, eventuelt litervis.
 • SAAB, bilen alle Racerbilsjåfører kjører på fritiden. SAAB er egentlig et jagerfly påsatt bilkarosseri, men det er hemmelig.
 • Nissan, svensk for "nisse". Det er grunnen til at nisser har noe med (h)jul å gjøre.
 • VW Står for Verksted Wanker.
 • Mercedes, Hore på hjul for å si det kort.
 • Porsche, Bobla over alle bobler
 • Range Rover, Range Rooney aka Danger Rover, en bil som engelskmennene trodde de hadde lyktes med, helt til de fant ut at bilen ruster opp før den har forlatt fabrikken.

Vi beklager imidlertid at noe av artikkelens skriftspråk kan minne om spynorsk.


Vits: Bil-leier: Det er plass til 3 personer i Opelen min. Per: Å det må være en rekord... Bileier: nei det er en gammel Kadett!

Morra di kjører bil. Det gjør MacGyver og Robert Strand også.

En del heftige påstander om bilens opprinnelse[rediger]

 • Bilen er en innretning som ble laget av romerne på 70-tallet.
 • Alle biler i dag går på magnesium, dette er veldig forurensende ettersom

dette fører til utslipp av vann.

 • I dag lages biler av papp og tapetkniver

Historie[rediger]

En fyr kalt 'Påsan' oppfant motoren i 1971, og bestemte seg for å prøve å sette den i en bil. Motoren fikk bilen opp i 0,0005 km/t. noe som førte til ekstreme øreverk som igjen resulterte til at han måtte leve en lang og smertefull død. gå og rævpul mordi, sug alle du ser.bæsj.

Romernes interesser[rediger]

Romerne stjal oppfinnelsen og forfalsket en patent. De la til en Kanon og Tanksen ble oppfunnet. Denne tanksen ble svært populær i Tyskland og utløste 2. verdenskrig!

Dette var trist. Heldigvis reddet McGyver verden ved å slippe Nagasaki på atombomben.

Bil i krasjer[rediger]

Biler kan som alle andre mennesker ha en dårlig dag. Da kan det hende at bilen gjør små eller store feil. Dette kan også skyldes sjåføren som styrer bilen. En bil som krasjer i høy fart får mer vondt en en bil som krasjer i lav fart. Det er derfor eldre damer som oftest kjører seint ikke krasjer på grunn av at de er så redde bilen skal få vondt. Men Laila på 60 og Gudrun på 78 tenker motsatt av dette. De pleier å ligge i 286.78 km/t i 30 sonen. Det kan gå riktig så galt, noe det som regel gjør. Men de lever under mottoet: det er ikke farten så dreper, men smellen eller på engelsk it's not the fart that kills, it's the smell. Laila og Gudrun har også verdens største samling av krasjede biler i hagen til naboen, som forøvrig lever i et sneglehus. Biler tåler ikke masse krasjer, og går som regel opp i limingen etter en eller flere krasj alt etter farten og været. Men dagens biler er så godt sikret mot krasj at det er lite sannsynlig at passasjerene får skader. Dette har de gjort ved å installere oppblåsbare bleier på innsiden av bilen. Dette gjør at du ikke får så vondt uansett hvor hardt bilen skulle krasje. russere er verdens mestere i krasjing


Da veit du det.eo:Aŭtomobilovls:Auto Biler var noe alle sa var drit og ingen kjøpte det.