Bjørn

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk
Bjørn
Typisk bjørneadferd.
Typisk bjørneadferd.
Vitenskapelig(e)
navn:
Bjaernius Ursidae
Norsk(e) navn: Bjørn
Hører til: Rådyr
Antall arter: 87459
Habitat: De fleste i skogen og i badekaret
Utbredelse: Hele verden, bortsett fra I svømmehallen
Delgrupper: det er mange som kjenner til olebrumm, men da jeg tok i mt en bjørn på døra ville han ikke ha honning. Så ikke prøv det. De er veldig glade i å bli sugd av postman pat.
  • Teddy bjørn
  • Bjørn Onarheimar
  • Homsebjørnen
  • Nekrofilbjørnen

«Uten en bjørn på samvittigheten, ingen bjørnebær til dessert»

- Lars Monsen om bjørn

«Bamsefar var en pappa som elsket å gi meg bjørne klemmer bakfra»

- Brumle om bjørn

Bjørn. Smak på ordet; B-J-Ø-R-N. Dette må bare være en herlig skapning. Det finnes både brune bjørner og hvite bjørner. I motsetning til mennesker er det faktisk brun-bjørnene som er mest rasistiske. De hater isbjørner (og eventuelt isbiler). Noen bjørner lever oppi Dalom i skogen og andre lever på isen mens andre lever i storbyene i USA.I new york drar mange turister for å se de mest vanlige bjørnene Ursaring du kan finne informasjon om den på poke-dex. Gutte typen har en stor kuk formet greie på magen, mens damene har en stor sirkel.

Bjørnen er generelt en geek med Harry Potter-briller og tror han kan trylle.

Guden til isbjørnene er isbjørnen på Coca-Cola reklamen. Brun bjørnene tilber en brun bjørn med navnet Max Bjørne.

Men så har man de nye rasen av bjørnene, Karribjørn, Bompibjørn, Pornobjørn, vitaminbjørn, og Fjortisbjørn. Disse bjørnene inngår i det hellige broder skap "Fribjørnene". Som sagt disse bjørnene er svært skjeldne å oppdage, finner du en er du svært heldig(spørs hvilken type man finner), unngå for all del Hvalrosser de har ingenting med saken å gjøre!

Atferd[rediger]

Matvaner[rediger]

Bjørner spiser bær, insekter, fiskfotsnørr, smørbrød og Pølse selgere og grevling innimelom. Et ny undersøkelse blant norske bjørner i Trøndelag viser at tre av fem foretrekker bjørnebær framfor blåbær. Boysenbær er ikke aktuelt ettersom norske bjørn ikke liker importvarer fra USA. Bjørn fra Risvollan sper gjerne på kostholdet med karsk.noen i sør norge eksprmiterte det samme bare med svartbjørnen og det viste seg at de hadde blitt påvirket av alkoholikere som hadde kastet en pakke med hasj i en turistatrakson. Bjørnene ligger nå til tvangsforing. I sør Norge, ved grensen til I tissen din, har man funnet gummi bjørner som både gjør overgrep på griser og bryter in i Narkotika fabrikker, hvor de eter men som sniffer og/eller selger kokain.

Irritasjoner[rediger]

Bjørner er tøffe kritikere når det gjelder musikk. De blir lett irritert av fuglesang og opera Trønderske eksperter anbefaler at man synger, gjerne samtidsmusikk, om du treffer en bjørn og vil unngå en diskusjon. Bjørner er heller ikke særlig glade i Alexander Rybak. Flinke musikere med gode stemmer (ikke Rybak) kan oppleve at bjørnen begynner å danse (se bildet), men de fleste vil nok oppleve at bjørnen går sin vei. Andre eksperter mener det er best å spille død, spesielt hvis det viser seg at bjørnen er en grizzlybjørn. Om du ikke vet om bjørnen er en Grizzlybjørn eller en svartbjørn kan man prøve å synge samtidig som man spiller død. Om man stjeler dems Pepsi Max, får den bjørnerage. De fleste heier på Manu (Manu er best) og om du erter en bjørn for Manu(Manu eier), kaster den Pepsi Max på deg og løper rudnt og leiter etter hunden sin. Bjørnene tror de er jævlig smarte og retter alltid på negere som sier feil. PS: de tror de alltid har rett. Amen

Et prøveprosjekt fra NTNU viser at den ultimate løsningen kan være å alltid ha med seg en storlaks når man er på tur. hvis man går til med ved til et sted som heter gard kan man bli skans helt til ar. Hvis du treffer en bjørn, er det bare å kaste laksen og springe. Sørg for å vaske hendene dine etter du kaster fisken men før du springer slikt at bjørnen ikke tror du er laksen. Med mindre du vil at bjørnen skal spise deg til lunsj. Gjør deg litt sexy så blir du mer smakfull og søt, hvis bjørnen ikke liker laks. Eller kanskje du blir desserten. Det er selvsakt lurest å holde seg unna bjørner, stay inside forever!

Nå er det visst forbudt å hete Bjørn her i Norge, så Bjørnene må bytte navn. Kanskje et mer passende navn for bjørn, er Big Teddy?

I 2011 var det en gjeng innvandrere på vei inn til Norge som oppdaget en flokk på 5 vitaminbjørner. De trodde ikke sine egene øyne, så de sente minstemann bort til bjørnene for å se om de var ekte (De fikk aldri se han igjen)Etter den gang har innvandrerne alltid tatt med seg loff ut på tur. Hvis man skulle møte på f.eks. vitaminbjørner er det altid lurt å ta med seg loff. Loff er vitaminbjørnenes undlings-mat,eo:Urso

Bjørner er noen kule dyr.De er hårete og vokser på trær. De liker bananer og om de spiser nok fett kan de få slengvinger under armene sånn at de kan begynne å fly. dette er vitenskapelig bevist.


Historie[rediger]

Bjørner er egentlig noen veldig merkelige dyr. De dreper deg om du spør dem om lunsj penger eller bummpenger! Bjørner blir lett agresive spessielt på Olpalompaer, fordi de syns de er så veldig små. Bjørner bor som oftest i hi, men ikke i svømmehaller fordi det er så mye vann der og bjørner er redde for svømmehaller fordi det tiltrekker seg så mange gamle menn og kjerringer. Bjørner kan ikke være i svømmehaller fordi det er så mye lutefisk der! Bjørner bor i ørkener, jungeler, sletter, skogen, kjøkkenet og i moren din. Bjørner er redd for folk fordi de alltid vil ta på bjørnene på stumpen og voldta dem. Det være farlig og snakke med bjørner når de lager mat fordi de blir så lett agressive! Så conklusjonen er at du alldri skal ta en bjørn på tissen og i ræva fordi den kan få barn og må man leve med bjørnen resten av sitt liv.

[1]mikroplast for bjørnerKristi folkeparti ble grunnlagt av Erik og Kriss i 1872 f.kr.