Bjørn Eidsvåg

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

"Eg vil vassa i sivet ditt."

~Bjørn Eidsvåg til tilfeldig kvinne

"Du må leva livet aleina."

~Skjegget til Bjørn Eidsvåg til Bjørn Eidsvåg

«Du er en skikkelig Bjørn du Bjørn, og det liker jeg!»

- Lars Monsen


Musiker fra det litt avsides liggende landet, Norge. Kjent for å spille og synge depressive sanger om livet, døden, ensomhet og å vasse i sivet til kvinner.


Bjørn Eidsvåg er verdens kjent for å ha startet den neo-aggressive-veldig depressive-ikke kommersialistiske-politiske-, retningen og systemet "G.D.S. "G.D.S" står for "Gjær det sjæl" og fremmer ideologien om å gjøre alt selv også klage over det etterpå. Lederen av et slikt politisk system kalles gal.


Eidsvågs skjegg rømte en gang, men ble raskt fanget igjen av Frode Alnæs som prøvde å bruke det som hår, noe som Eidsvåg fort fant ut av og truet Alnæs med å synge sin selvkomponerte sang "Eg ser" 10 000 ganger. Alnæs leverte tilbake skjegget Eidsvåg og det er der den dag i dag.

Eg ser

Eg ser at du er trengt, men eg kan ikkje tømma blæra for deg. Du må tømma den sjølv, men eg kan ta ti med deg. Eg kan ta ti med deg.

Eg ser at du er suicidal, men eg kan ikkje helpa deg på vegen. Du må hengja deg sjølv, men eg kan knyta løkka. Eg kan knyte løkka.

Eg ser at du er emosjonell, men eg kan ikkje kutta deg for deg. Du må kutta deg sjølv, men eg kan kvesse kniven. Eg kan kvessa kniven.

Eg ser at du e full, men eg kan ikkje spy opp alt for deg Du må spy det opp sjølv, men eg kan gi deg meire. Eg kan gi deg meire.

Tekst: Mac Gyver, Ich bin laden og Britt Magda Melodi: Bjørn Eidsvåg


Eidsvågs musikk blir ofte sammenlignet med musikken til Kaizers Orchestra, men ingen vet hvorfor.