Blåhval

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

«En blå hval?! Den må gasses. Jeg liker hvithval.»

- Adolf Hitler på boksignering i Romania

« hva er en blå hval?»

- Trololswager velidg forvirrende

Owned1.png

Blåhvalen er en veldig veldig stor akvariums-fisk som stakk av sammen med Free-Willy da Berlinmuren falt i 2001. Heldigvis er blåhvalen veldig glad, og dermed svømmer rundt med åpen munn hele tiden, dette ser jo naturligvis veldig dumt ut, siden det er et tegn på downs-syndrom. Men nei, blåhvalen har faktisk ikke downs! Blåhvalen er veldig smart faktisk, siden den svømmer rundt med åpen munn kan jo hvem som helst se rett inn i munnen og magen. Veldig ubehagelig. Dette liker ikke blåhvalen, så den har festet persiske tepper i leppene sine, så ingen ser inn til Karius og Baktus som bor i alle hullene som blåhvalen har pådratt seg. Det er jo naturlig å tro at siden blåhvalen svømmer rundt i sirkler i havet sitt så blir tennene rene og pene. Dette er ikke tilfellet, dessverre. Nyere forskning viser at en av ti blåhval er er oransje.

Ikke kom inn med våte bein på teppe mitt.[rediger]

Alle som har sett dokumentaren om Alladin vet at persiske tepper kan benyttes som flyvende pirattaxi. Dette har ikke blåhvalene funnet ut av enda, heldigvis er de bare i level 54, og teppe-ferdighetene blir tilgjengelig først i level 57. Så menneskene er trygge på landjorda en liten stund til.

Min er størst så jeg stresser ikke.[rediger]

Dette dyret er veldig apatisk og rolig av seg, med mindre du berører den forvokste penisen. Da blir MacGyver kontaktet og menneskeheten utslett ved hjelp av ducktape og Herbal Essence-sjampoo. Blåhvalen har et abnormalt stort forplantingsorgan og bruker den til å svømme oppover ved å snurre den rundt som en hellikopterproppel bare under dette skal være årsaken til at det kommer bobler som den bruker til å samle fisker med. Hunnene har et problem siden de ikke har noen penis det gjør at de synker til buns.Hannene mater da hunnene munn til munn som fugler. Denne problematiske måten å overleve på ansees også som den største årsaken til at blåhvalen er sterkt utrydningstruet. , naturister anslår størrelsen til å være klodens nest største. Kun negrene i Afrika drasser rundt på en større tisselur.

Var det en Atombombe eller supermann.Nei det var en Blåhval.[rediger]

Den må ikke forveksles med en atombombe, får blåhvaler er nemlig slik at hvis du slipper den ut får en skyskraper i New York, så vil hele verden gå under. Dette skal vist nok skje i 2012, det året menneskene endelig forstår at verden ikke gikk under når du slapp en blåhval utfor en skyskraper. Blåhvalen svømmer i store stimer, mange tusen blåhvaler som silden sluker i seg.Silden er blåhvalene eneste naturlige fiende og den er redd for den helle tiden det er derfor den hopper utt av havet for og varsle de andre hvalene med store lydbølger av plask om at sliden er i nærheten,Kom dere oppi en skyskraper eller fly en tur på teppe ditt.