Bleie

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk
SjefenDinErEnBleie.ico
Denne artikkelen handler om TINGEN BLEIE. For slekten, se Bleie (slekt).

alle som er 11 år MÅ bruke bleie fordi det er mange som liker å tisse på seg som er 11 og mange som liker å bærsje på seg som 11 og noen trenger det og det er som regel en grunn til at 11 åringer trenger å bruke bleier da er det best å bruke dry nites fra 9_15

En bleie jobber med å holde på ting rundt deg. Vanligvis brukes den av baby, men brukes ofte på gamle mennesker også. Æsj sier alle når de skifter bleier på noen. Bleier brukes også for at de skal se tøffe ut. De fleste bleier er ganske store for de må holde på noe hvis det er for mye. Bleier ble oppfunnet for over 9000 av siden rektoren på en privatskole i India. De fikk store kloakkproblemer og begynte å rulle dopapir rundt seg. Etter verdt ble bleien oppfunnet og ble mote over hele verden.

Bruk av bleier Den mest vanlige måten å få på seg en bleie er å brette den ut i sengen, legge seg midt i den, og teipe igjen. Alle mennesker over 12 år på bruke bleier om natta fordi det er en trend. Mange velger også å fortsette å bruke samme bleie på skolen/jobben dagen etter og venter så lenge som mulig med å skifte den til en ny. Man kan godt si at mennesker er avhengige av bleier. Det er en spesiell type bleie som de mest sexy kvinnene bruker. Det er to store bomullsdotter. En til å stappe foran og en bak. Da kan man ha på seg g-streng og gjøre som man vil uten at andre folk bryr seg. Hos ungdommer er det en selvfølge at alle bruker bleier. De fleste toaletter ha stående en bleiepakke, så folk bare kan forskyne seg. Alle lærerne bruker også bleier, for de rekker ikke skifte bukse i løpet av skoledagen.

Kjente bleiebrukere[rediger]

Musikere som bruker bleie[rediger]

og av Jan Thomas (han må jo ha en plass å gjøre fra seg når han er for "gey`y" te å gå på en vanlig dass!

Se også[rediger]