Blekksprut

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Blekksprut er et dyr som svært få vet eksisterer. Eller rettere sagt få som vet at det er et levende dyr. Blekkspruter kommer ikke til verden med storken som andre levende organismer. De blir til ved at noen søler eller spruter med en blekkpenn på et ark. Blekkspruter forårsaker ofte raserianfall hos enkelte perfeksjonister ovs. når de blir til. Det hender ofte at de krøller arket sammen og kaster det oppi en bøtte og begynner å lage flere blekkspruter.

Bestanden av blekkspruter minker kraftig, som et resultat av at det er få som benytter seg av fyllepenner (blekksprutenes eneste måte å bli til på) lenger. Noen blekkspruter prøver derimot å få opp bestanden igjen ved terrorhandlinger.

En av de mest kjente terror-blekksprutene kalles Spøkelseskladden. Denne blekkspruten drepte seg selv sammen med en rekke andre ting for å prøve å få oppmerksomheten til folket. Derfor ble han fra den dagen av kalt Spøkelseskladden fordi folket ikke tok poenget med terror-handlingen, og spøker i alternative blekkhus.