Blu-ray

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Blu-ray
En vanlig blu-ray (bortsett fra at noen er blå)
En vanlig blu-ray (bortsett fra at noen er blå)
Vitenskapelig(e)
navn:
Cd-uktakus Bluray-abakis
Norsk(e) navn: Blå Rei
Hører til: CD
Antall arter: Ukjent, spør nerdene
Habitat: Playstation, blurayspiller, kanin, Vaffeljern, Brødrister, Toastmaster, Dass
Utbredelse: Nerders hjem
Delgrupper:
  • DVD
  • HD/DVD
  • CD

«Jeg skal banke dem»

- Ray Blue om blu-rays produsenter

«Wohoo! En oppfølger»

- Mel Gibson om oppfølgeren til DVD

Blu-ray er noen nerders versjon av dvd. De kalte det blu-ray for å ikke bli mobbet av skolens mobber Ray Blue. I følge nerdene kan denne skiva vise HD noe som står for "Hey Dude". Nok en gang for å ikke bli mobbet av Ray Blue.

Popularitet[rediger]

Blu-ray har etterhvert blitt så populære at nerdegjengen er de populæreste på skolen, mye mer enn Ray Blue. Etterhvert har de vurdert å endre navnet til HD/DVD så det høres mer proft ut, men så langt har alle planene blitt stoppet av Ray Blue. Nerdene har også blitt populære blant unge damer med silikonpupper. Blant annet hos en russisk popduo kalt Snovretska Utkosmetsk som førøvrig er fryktelig populære i Russland.

DVD er ut[rediger]

Nerdene har etter å ha lagd Blu-ray dunket vanlig dvd helt ut av markedet (utenom på den lokale bensinstasjonen og på bakrommet til videonova). De uttalte nylig at det bare var 3-åringer som ser på Brannmann Sam (må ikke forveksles med Postmann Pat) fra 1988 og pansjonister som ser på Grete Rohde og Glamour som fremdeles sitter hjemme og ser på vanlig dvd, noe som er helt feil.