Bolle

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Bolle er en matrett som spises i de sør-østlige delene av Vest-Madagaskar og noen steder i Nynorge.

Et bolletreff i Nynorge

Historie[rediger]

Ordet bolle har blitt observert i tidligere tekster i Det femte evangelium etter Ole einar bjørndalen. Her brukes det som et kallenavn på hans gode venn Jesus. Det skal også ha blitt brukt om MacGyver i samme tekst. I nyere tid brukes det blant annet av visse profiler på fjesboka. Det blir sagt at i 1945 formet skyen etter atombombene over Hiroshima og Nagasaki, den kjente bollesoppen. I nyere tid så blir ordet bolle brukt til å insinuere at man har hatt seksuell kontakt med et individ. "å ta seg en bolle".

Beliggenhet[rediger]

Byen Bolle er markert med pil

Byen Bolle ligger midt i saft- og fruktgården Lier, nær Reistad. Den er kjent for sine mange hunder, katter, burritos og andre dyr.

Andre bruksområder[rediger]

Bolle brukes blant annet som kallenavn. Da brukes det mest i formen Prasericum Masculinum (Bolla). Den brukes også i matematiske formler for å regne ut volum og overflate av firkantede sirkler. Den brukes da i slik:

Volum = bolle/43*lengde²+19*7+bredde³

Andre bruksområder er: kjeksoppskrifter, kokebøker av Eivind Helvetestrøm, som en betegnelse på seilet til gamle vikingskip med 17 par årer, og for å hente opp olje.Vis du spiser en bolle kan det bety at du kommer til og dø, bollen er faktisk en kraftig AtomBombe fra 2. Verdenskrig! [AVARSEL : Ikke spis bolle]SKAPEREN[rediger]

skaper av bolle skal ha blitt observert i hundremeterskogen natt til 9.11.2001, det sies at denne skapningen skal ha vært den legendariske bollemus (også kalt Kristian Bolle Mortensen)