Brødrene Wright

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk

Brødrene Wright.[rediger]

Brødrene Wright ble født i 1867 med 2 timers mellomrom. Av Klara Krækefot som ble kidnappet av Inkvisisjonen og aldri sett igjen. Faren Vider Propelhatt ble alene om oppdragelsen og det kan trygt stadfestes at den ble luftig og grei.

  • Noe som startet den første gnisten i deres fetisj med og falle å slå seg.

Skip rett too voksen aldre.[rediger]

I allerede voksen og tvangsgifte med Frøken Wrong i 13-årsalderen ( Litt i seineste laget for de var 2 pratmakere og faren var glad han endelig ble kvitt dem. ) .

  • De var begge gift med Frøken Wrong fordi selv om det var tvang ble det ansett som rein tortur og ulovlig og la noen gifte seg med bror nr Lille Wright. Han ble med der Store Wright gikk.

Bryllupsnatten kom og det var under den herlige akt mellom spagettien og kjøttbollen. At store Wright slo tåen sin i sengefoten og det gjorde innmari vond , men han likte det og ble Vondt-Kåt. For skape igjen samme humør og stemning som på bryllupsnatten . Startet de og kaste seg utfor bakker , stoler eller tak med finurlige ting som kunne treffe dem når de traff bakken . Så de ble vondt-kåt å løp opp til Frøken Wrong for å ha seg litt. Men herligheten kunne ikke vare. Det var en dag han vill bli skikkelig i godlage med en masse skrot stablet oppå hverandre. Han løp av gårde lettet fra bakken og fløy , men landet ikke vond . Til stor skuffelse for store-Wright som skjønte at han ikke kom i godlaget den dagen. Men lille Wraith var ingen Slevemikkel. Han så at det kunne være lurt og fly over lengre avstander . Så de slapp og løpe i skogen å bli spist av ulven :

  • ( For på den tiden var det vanlig og sende det dummeste barnet inn i skogen med rød hette så ulven skulle ta henne ( aldri en han ) mens resten av gjengen snek seg forbi til Bingo-lokalet.

Å mens store Wright forsatte å slå seg mot ting .