Brønn

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Opprinnelse[rediger]

En typisk videospill-brønn.

Brønner stammer egentlig fra en provins/øykoloni der peppern gror (del av Langtvekkistan), og siden provinsen/øykolonien der peppern gror ligger på motsatt side av jorden som Bergen, betyr det at provinsen/øykolonien der peppern gror er det motsatte av Bergen, dvs. det er knusktørt der, og de trenger en brønn. En gang fant en der peppern grorsk mann ut at hesten hans hadde oppdaget et rart hull i bakken. Han fant fram en lommelykt som han brukte til å slakte mørket i det mystiske hullet. Han så vann der nede, som igjen førte til at han bygde en bitteliten mur rundt den, i tilfelle noen mistet en mogwai i hullet. (Han bygde også en bøtte-vinsj over hullet, sånn at personen som mistet mogwaien sin kunne hale den opp, sammen med et "lite" problem ved siden av/oppå/under...)

Brønner i dag[rediger]

I dag er brønner overalt i mesteparten av Europa, mye av Amerika, Asia, og litt av Antarkis. De blir gjerne kalt "Vannkran", "Toalett" eller "Hull med vann i". De finnes til og med i (Brett/Video)spill! De er overalt. Og om noen dager skal de ta over verden... Muha.

Oljebrønner[rediger]

Oljeplattform som nyter morgenluften

Brønner var stort sett på de samme stedene i går som i dag. Foruntatt oljebrønner (Gjerne kalt "Oljeplattform" hvis de er sjøsatt), som flyttes rundt hele tiden. Ja, faktisk skyfles og dyttes de rundt om kring så mye at de ikke lenger er brønner, men KJEMPEBRØNNER... (Brønnus Colossus). Disse monstrene er såpass farlige at de dumpes langt ute i havet, så de kan sniffe og brenne olje fra bunnen uten avbrytelser fra japanske turister.

En av verdens (?) ledende oljeplattform-oppdrett-divende selskaper heter Statoil. De driver med farlige ting som å dressere oljeplattformer, vedlikeholde dem (det hender oljeplattformer får lus), og til og med BRUKE DEM til å utvinne såpe.

Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.