Brattwurst-sekten

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Brattwurstsekten ble først oppdaget i 1978, i Houston, Texas. Sekten ble oppdaget da amerikansk politi brøt seg inn i et nedlagt varehus. På stedet fant de en gris, med 5 forskjellige typer frukt i endetarmen. I tillegg fant de en halvspist pølse av typen Brattwurst. På grisen hadde noen skrevet: 5 om dagen er godt for magen. Politiet stod først uten spor i saken, men ble oppringt av en vietnamesisk kone som solgte frukt. De rykket ut til salgsboden, og fikk til sin forundring beskjed om at konen var mistenksom overfor en nabo, som hadde kjøpt 5 pærer og en kartong med Marlboro. Politiet la saken imidlertid død.


Saken gjenopptas[rediger]

I 2004, fant politiet en varebil i skogen utenfor Alaska. Varebilen hadde tomme fruktkasser, samt 8 hvite spøkelseskostymer. Politiet foretok da en undersøkelse i nærområdet, for å se om de kunne finne mer ut av hvem som hadde brukt varebilen. Det viste seg etter nærmere undersøkelse, at varebilen hadde stått i skogen i 26 år. En anonym kvinne ringte og tipset politiet om at det kunne være ugler i mosen utenfor huset hennes, fordi hun hadde hørt skrapelyder i toalettskålen. Politiet anmeldte vedkommende for villedning i saken, og fikk vedkommende dømt til døden i Texas. Senere ble det klart at politiet hadde funnet en skadeskutt ugle i en mosedott under huset. Uglen hadde skrapt på dorøret for å få hjelp fra menneskene inni huset.

I 2005 stod politiet fremdeles uten spor i saken. Det var inntill en 89 år gammel mann meldte seg til politiet, og påstod at han hadde stått bak de grufulle handlingene, der en gris fikk frukt i endetarmen. Politiet trodde ikke på mannen, men etter litt grining og et par omganger med juling, gikk det opp for politiet at mannen faktisk snakket sant.

I 2006 ble det avdekket at 89-åringen var en sentral person i en hemmelig sekt, også kalt Brattwurst-sekten. Brattwurst-sekten drev med ofring av frukt i endetarmen på griser, samt at de av og til drepte noen med Brattwurst-pisking. Etter ledetråder fra den pågrepne 89-åringen, fant politiet hele 20 levninger i skogen, et lite stykke unna varebilen de hadde funnet i 2004. Levningene ble aldri identifisert, fordi de hadde ligget i bakken for lenge. Det var likevel tydelig merker på at de hadde blitt drept med slag av stumpt våpen mot hodet.

Den 89-årige mannen forklarte til politiet, at de hadde frøset en Brattwurst-pølse med flytende oksygen, og deretter dælja den i hodet på ofrene sine. De mente at Brattwursten skulle tilbes, og at den var mye bedre enn løkpølsen fra Skjeggerød.

Den 89-årige mannen fikk dødsstraff ved pølsespising, og ble henrettet i mai måned, 2007.

Gjenopptakelse[rediger]

I ettertid har politiet i USA funnet lignende saker rundt om i landet, og mye tyder på at sekten fremdeles er oppe og går, selv om deres sentrale 89-åring er død. Det er senere blitt kjent, at sekten har tilholdssted i Jodledal, Norge.