Bruce Springsteen

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Bruce Springsteen (grus springstein) Født 23. September 1949, og har heldigvis ingen fastsatt dødsdato enda. Han er født i Norge, og har enda ikke dødd, som nevnt. Han har iløpet av sin kareiere som rockeartist kommet ut med en rekke morsomme plater, både små og store. Altså CD'er og LP'er. Dette er helt sant, selv om mange mener at det er løyn og at han, sammen med Bob Dylan, Woody Guthrie og Louis Armstrong i skjul lagde LP'plater bare for å bruke dem som elgskilt. Dette var visst en form for utspekkulert komplott, mener noen. Springsteen har enda ikke dødd.

Bruce i 30-årene.

Springsteens forhold til Norge[rediger]

Bruce Springsteen elsker for det meste norsk mat og drikke. Han sier til VG at han først og fremst kommer til Norge på grunn av Tine Melk. Springsteen smakte Tine Melk for første gang i 1923(9 år). Bruce var så begeistret for Tine Melk at han begynte å stjele fra Norske butikker som Ica, Rema 1000, Joker og ikke minst Vinmonopolet. Så hver gang han er i Norge for og spille konsert drikker han 7 Liter Tine Melk, før han begynner og syngeeeeeeeeeeeee. etter han har sunget en liten stund, setter han seg ned på scenen, og spiller pokemon y, med en charizard i level 27, mens han drikker melk fra Tine. Han har nesten fått seg en raichu.


Familie[rediger]

Bror: Lars vauler Søster: Lassie Mamma: Big mama Pappa: big dady/2pac Bestemor: Skippy Bestefar: Lars Monsen Mormor: Død <3 morfar: Død <3 halvbror: Jostein Bever

Tidligere kariere[rediger]

Før Springsteen, som lever den dag i dag, ble rockestjerne hadde han en rekke spennende jobber. Blant annet som sykesøster, vaskedame, vaskekjerring, telefondame, sosialdemokratiker, veivals, vaskedame igjen, Norges president, Sveriges president, USAs president og en sånn en som står og tråkker i druer for å lage vin.

Plater som aldri har blitt utgitt!

  • Livet er herligt
  • Bæ Bæ lille lam rock
  • Sattan du e stugg en.
  • Lofoten i dæ røde
  • Joda, alt e bære lækkert
  • E det fisk i lofoten