Bruker:CartoonistHenning

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

CartoonistHenning
{{#ec:CartoonistHenning}} bidrag

Admin @ info · meta · commons · bjaodn · complaint · af · bn · bs · dlm · fa · fo · fy · ga · gl · got · grc · hy · hr
· ie · io · is · ka · km · la · lb · li · lo · lt · lv · mg · mk · mwl · nl · nn · no · oc · ro · sco · sl · sr · tl · vls · zombie

Nei stopp! Ikke les!!! Er du sky eller? Dumme bidrag Beste Artikler BloggHome sweet home i Belgia.
Denne brukeren bor i Belgia men liker ikke landet.
Fil:Ingenting
Dette her er ingenting...

«Sit sit sit!»

- Latin for "det skulle være, det skulle være, det skulle være!"


«Immitatio aemulatio...»

- Henning om Jimbo Wales


«Jeg snakker 5 språk og 2 dialekter, og forstår ca. 7 språk til. Men ingen slår paven som kan si nyttårshilsen på nesten alle språk!»

- Henning om språk


«Hva behager å slå paven?»

- En misforståelse om grammatikken i forrige sitat


«Norge er et udmærket kongerige, men dets politikkerne er noe om å skrige.»

- Henning forsøker å tre i Henrik Ibsens fotspor.


Hallo. Du har visst funnet meg! Jeg, CartoonistHenning består av to deler. Den første delen er Henning. Henning er oppvoksen i Belgia, hvor han har bodd i sitt hele liv. Hva han Henning har å gjøre med Norge er vel et spørsmål. Neida. Han Henning har jo røtter i Møre og Romsdal, hvor han ferier hvert år i sommeren. Derfor kan han snakke norsk på morsmalsnivå, ved siden av alle de språkene som han har lært i Belgia. Og nei, Henning snakker ingen språk som heter "belgisk", men han snakker nederlandsk (som flertallet i landet snakker). Fransk og tysk er de øvrige landsmålene som Henning måtte lære forpliktende på skolen, bortsett fra engelsk som han fikk på "advanced level" i videregående. Som det ikke var nok, hadde han også latin og gammelgresk i tillegg og har han fått grunnleggende filosofikurs med det samme. Noe som Norge bare kan drømme av å ha i sitt pensum. Konklusjon: Henning gikk fra videregående med evig varende hodepine og hodet sitt ble formet som en sopp pga. hjernemassen som måtte utvide seg i alle retninger.

Den andre delen, cartoonist, er den kunstlige delen av Henning (denne delen befinner seg OGSÅ i hjernen!!!). Han oppdaget den flotte tegnekunnskapen sin på 6-års alderen og bestemte derfor å gå halvtids i en kunstskole som han fulgte i ca. 11 år. Henning prøvde seg på karikaturtegning og syntes det gikk ganske greit. Derfor kaller han seg gjerne også cartoonist.

Seriøs informasjon

Ingen steder på det norske internettet er så morsomme som Ikkepedia. Det merket jeg i sommerferien 2008 da jeg oppdaget nettsiden for første gang. Jeg selv, halv norsk, halv belgisk, begynnte på ca. samme tid å bidra på den belgisk-nederlandske søstra Oncyclopedia. Stimulert av parodikonseptet, fikk jeg sjansen til å utvikle min skriving på mine morsmål. Bedrevet tok jeg over mange andre søsterprosjekter på flere andre språk og utviklet jeg Illogicopedia-konseptet videre og spurte jeg den norske versjon: Artigpedia. Til og med vinter 2008 fantes det ingen "søppeldunk" for artikler som var artige, men ikke gode nok til Ikkepedia. Imidlertidig spredd utover hele Uncyclomedia-nettverket, fikk jeg "stilling" som koordinator på Uncyclomedia, paraplyprosjektet som jeg ga nytt liv etter en lang død stund.

Ett godt år etter jeg ble innviet her, så jeg at antallet aktive administratorer og byrokrater krympet. Det antallet ble holdt i stand da Howie og jeg ble satt som administrator i oktober 2009. Ikkepedias grunnlegger Trubadurix gikk av i mars 2011 og spurte om noen ville ta over hans funksjon. Jeg var den første som reagerte positivt og ga samme funksjonen til Howie og Paddekaka som et slags triumvirat. I framtiden vil jeg kanskje ta over en del av Uncyclomedia-prosjektene samt Ikkepedia for å sikre nettsidens stabilitet.

For øvrig vil jeg bare takke alle som har bidratt positivt til Ikkepedia.

Statistikk på Ikkepedia

44px-Noia 64 apps karm.png Denne brukeren har vært på Ikkepedia i
10 år, 2 måneder og 23 dager
  • Jeg ble satt som administrator den 4. oktober 2009 av Trubadurix.
  • Den 19. mars ble tok jeg over Trubadurix' jobb som byråkrat.
  • Til nå har jeg skrevet 14 artikler på Ikkepedia og har jeg gjort {{#ec:CartoonistHenning}} endringer.

Kontakt meg

48px-Face-surprise.svg.png Denne brukeren er villig til å hjelpe nye brukere. Legg igjen en beskjed her.