Bruker:TSP

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk

Meget kjent bruker fra forumet hardware.no. Hans holdninger, meninger og latterlig gode innlegg blir tilbedt fra alle de store og seriøse religiøse kretser. Profeten Ukedi Ensi Latex Asimati Nina Dopikassen spådde allerede på 1000 -tallet at denne store og livsnødvendige personen en dag skulle komme. Han sa: "Det vil i år 1990 bli født en person verden aldri vil glemme og heller ikke har sett maken til. Denne personen vil så registrere en bruker på et forum. Brukeren skal hete "The Strategy-player". ",


Flere berømte personer, som Ak Kurratti Do, har flere ganger sagt: "Denne personen er bare helt fantastisk han har forandret livet mitt totalt!".

Ta kontakt ved telepati![rediger]

Du kan nå ta kontakt med The Strategy-player (også "TSP") ved hjelp av telepati. Men visse krav stilles.

1. Det skal skje et sentralt sted i Oslo ( Norge ).

2. Det må være helt musestille rundt deg. (Du skal hvertfall ikke høre en lyd selv)

3. Du skal ha kalt inn et TV -team som filmer hendelsen direkte .

4. Du skal være naken .


Om alle disse kravene blir opprettholdt vil du kunne kommunisere med den allmektige "TSP" om det som måtte plage deg. Alt fra problemer med den nye badeanda di, til å tilby deg å kjøpe en supermermoderne PC til han.

TSP får gave, du blir opplyst![rediger]

TSP sitt verste mareritt er å få blåskjerm, det er ukjent for mange hvorfor han får dette siden han er så perfekt. Men mange hevder, også TSP selv, at det symboliserer at han ikke har det perfekt i livet og ved å hjelpe han ved å få et perfekt liv ved å gi han dyre og attraktive gaver blir du selv belønnet gjennom dyrebar rikdom i form av kunnskap .