Brukerdiskusjon:195.204.109.234

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Advarsel[rediger]

Artikler skal ikke signeres med noe av typen "skrevet av StormOfMagic". Ingen eier artiklene her. Du kan gjerne registrere deg og skrive noe av typen "sider jeg har bidratt til: artikkel 1, artikkel 2, blablabla..." på brukersiden din, men ikke gjør det i selve artiklene - de fleste lesere er ikke interessert i hvem som skrev dem så lenge innholdet er morsomt, og de som faktisk vil vite det kan gå til historikken og se hvem som står bak. -Hypera (diskusjon) 13. nov. 2018 kl. 09:55 (UTC)

Det holder nå[rediger]

nå må du/dere seriøst finne på noe bedre å gjøre. IP-en blokkeres i et halvt år. // 9E2 (💬 Ordskifte | 📝 Bidrag | 📧 E‑post | 👤 Admin) 14. jan. 2019 kl. 12:48 (UTC)


Dette er en diskusjonsside for en anonym bruker som ikke har opprettet konto enda, eller som ikke bruker den. Vi er derfor nødt til å bruke den numeriske IP-adressen til å identifisere ham eller henne. En IP-adresse kan være delt mellom flere brukere. Hvis du er en anonym bruker og opplever å få irrelevante kommentarer rettet mot deg, opprett en konto eller logg inn for å unngå fremtidige forvekslinger med andre anonyme brukere.