Brukerdiskusjon:77.88.123.13

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Hei. Artikkelen din, Anne Cath Vestly, har blitt flyttet til Sylinderarkivet, vår samling av eksepsjonelt dårlige artikler, fordi den etter vårt skjønn holdt så lav kvalitet at den fortjente å havne dit. Den ble mest sannsynligvis flyttet på grunn av elendig formatering, rasisme, barnslig innhold, for kort lengde, for tilfeldig humor, ofte en kombinasjon av nevnte faktorer.
(Vanlige grunner, du har lov til å spørre om hvorfor din artikkel havnet i Sylinderarkivet)
Om du er uenig i avgjørelsen, har du lov til å klage, og hvis du argumenterer godt for deg, kan det hende vi ombestemmer oss.
Vi anbefaler deg å lese nybegynnerguiden, for å lære om hva slags innhold vi vil ha, så du er bedre rustet til å bidra konstruktivt i fremtiden.


-Hypera, administratoren uten en kul signatur (diskusjon | bidrag) 17. feb. 2020 kl. 12:22 (UTC)


Hei. Du har tømt siden Sex. Å gjøre noe slikt er i de fleste tilfeller et regelbrudd. Det spiller ingen rolle hvor dårlig en artikkel er. Å drepe den er administratorenes jobb - ikke din. Det eneste unntaket er når alt innholdet i en artikkel er alvorlige regelbrudd (f.eks cybermobbing og brudd på opphavsretten - elendig kvalitet alene er som tidligere nevnt ikke nok). Da kan du tømme siden som et krisetiltak mens du venter på at en administrator skal komme og sprenge den i lufta. Om du gjør dette, bør du erstatte teksten med noe av typen "{{slett|Siden har blitt tømt fordi den bare inneholdt cybermobbing}}".


En ting til: Takk for at du fikset noen skrivefeil i artikkelen Blondine. Hypera, administratoren uten en kul signatur (diskusjon | bidrag) 4. jun. 2020 kl. 12:00 (UTC)

Hei. Artikkelen din, Astrid lindgren, har falt offer for sletteknappen fordi den etter vårt skjønn var verdiløs. Ikkepedia er ikke interessert i å ha artikler om alle mulige obskure emner, ei heller énsetningsartikler, usammenhengende eller uforståelig «humor», ikke-humor, sutring, skryting, usle personkarakteristikker eller kjedelige meningsinnlegg (generelle grunner, spør dersom du vil vite nøyaktig hvorfor din artikkel måtte bøte med livet).

Om du er uenig i avgjørelsen, har du lov til å klage (vi er da ingen autoritær diktaturstat heller) og om du argumenterer godt for deg, kan det være vi ombestemmer oss (eller ikke – og hva skal du gjøre med det ’a?).

PS. Å gjenopprette artikkelen uten vesentlige endringer eller administrators godkjenning er sett på som et regelbrudd og kan få deg blokkert.
--Hypera, administratoren uten en kul signatur (diskusjon | bidrag) 4. sep. 2020 kl. 11:35 (UTC)

Verdiløs side[rediger]

Hei. Artikkelen din, Makka pakka, har falt offer for sletteknappen fordi den etter vårt skjønn var verdiløs. Ikkepedia er ikke interessert i å ha artikler om alle mulige obskure emner, ei heller énsetningsartikler, usammenhengende eller uforståelig «humor», ikke-humor, sutring, skryting, usle personkarakteristikker eller kjedelige meningsinnlegg (generelle grunner, spør dersom du vil vite nøyaktig hvorfor din artikkel måtte bøte med livet).

Om du er uenig i avgjørelsen, har du lov til å klage (vi er da ingen autoritær diktaturstat heller) og om du argumenterer godt for deg, kan det være vi ombestemmer oss (eller ikke – og hva skal du gjøre med det ’a?).

PS. Å gjenopprette artikkelen uten vesentlige endringer eller administrators godkjenning er sett på som et regelbrudd og kan få deg blokkert.
-- Lemenlemenlemen / Diskusjon - Bidrag - Admin 22. okt. 2020 kl. 13:19 (UTC)


Dette er en diskusjonsside for en anonym bruker som ikke har opprettet konto enda, eller som ikke bruker den. Vi er derfor nødt til å bruke den numeriske IP-adressen til å identifisere ham eller henne. En IP-adresse kan være delt mellom flere brukere. Hvis du er en anonym bruker og opplever å få irrelevante kommentarer rettet mot deg, opprett en konto eller logg inn for å unngå fremtidige forvekslinger med andre anonyme brukere.