Brukerdiskusjon:Damsleth

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Herved offisielt en av Ikkepedias guder --Ueland 28. mai 2006 kl.08:59 (MST)

Klart![rediger]

Siden alt som står på internett er sant kan jeg vel ta meg æren av å forvirre deg litt?

Det som står der om brukeren min er ikke sant.

(Hah! Hva skal du tro nå, mon tro?)


:Hei, du allumektige..Finnes der en brukerliste noe sted? --Bruker:Ingaleis 29. jul 2006 kl.23:55 (CEST)

Takk for lista...Det var en anna ting også. Da jeg skulle begynne med ikkepedia, kom jeg til den andre siden, registrerte meg, og var virkelig fortvilet fordi jeg hverken fant Morradi-artikkelen, eller andre, aktive brukere. Men vet du hvorfor de flytta, og hvorfor de ikke kan flytte tilbake? Slik som det nå er, får vi ikke muligheten til å slå opp artikler på flere språk. --Ingaleis 31. jul 2006 kl.19:40 (CEST)


Flere språk? Var ikke mulighet for det der. Og det ble litt småplagsomt med en side man ikke har helt kontroll over, samt har annonser og mer dill på siden. Noe man slipper her :)

Men hvis det er ønskelig kan vi jo fint fortsette å bruke den, så kan jeg bare sette opp dette domenet til å peke det, med dit mener jeg http://ikkepedia.wikia.com

--Ueland 31. jul 2006 kl.23:45 (CEST)


Nå er det ikke så mange brukere at det blir mye å ha styring over, selv om det blir flere der borte, og dill kommer det her også. Likevel forstår jeg poenget med en annen adresse, det blir mer gjemt og fellesskaplig. Vel, siden vi er her og er så få, hvorfor er forsiden låst? Morra di er en artikkel som også finnes på engelsk, var det jeg mente, ikke at det gjør så mye å ikke ah den muligheten. Men hva er det du har gjort nå? Flytter du siden? (Forresten, "bær med oss"?) --Ingaleis 1. aug 2006 kl.11:43 (CEST)

flytteting[rediger]

Vi fortsetter med å legge inn innhold på http://ikkepedia.wikia.com/ så vil jeg få flyttet dette domnet slik at det peker dit :)


Har jeg forstått det riktig når jeg tror at vi skal slutte å bruke denne, og begynne å bruke den opprinnelige siden, da? Altså, flytte, og siden slette denne siden?
  --Ingaleis 8. aug 2006 kl.15:55 (CEST)


Byråkrat og øverste aktive i rangstigen nå er Trubadurix, men noen fra Uncyclomedia har kjøpt opp www.ikkepedia.org. --Sosekopp 6. aug 2007 kl. 11:39 (UTC)