Brukerdiskusjon:Elle

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Homer Simpson ønsker deg lykke til!
Hei, Elle, og Velkommen til Ikkepedia!

Vi håper du vil like ditt opphold på Ikkepedia. Ikke vær redd for å gjøre noe feil, det blir sannsynligvis rettet opp raskt. Noen ting du bør lese før du setter igang:

Vi ser fram til å blokkere deg fra Ikkepedia.


English: If you do not understand or you cannot write in Norwegian, and you want to tell us something, please, visit the discussion forum

--rody45 ~BC 30. aug 2009 kl. 13:28 (UTC)


Når du setter inn bilder MÅ du passe på store og små bokstaver. Se hvordan monsteret ble nå. --rody45 ~BC 30. aug 2009 kl. 15:28 (UTC)

Se i menye til venstre på siden. Der står det under Hovedside osv. "Siste endringer" da får du en liste over alle endringer på Ikkepedia. I den listen står det Opplastingslogg med ditt navn og når du klikker på Monster, så får du opp opplastingsloggen og bildet ditt. Ellers er det bare trivelig å kunne hjelpe. Jeg hadde og problemer i starten med bilder. Særlig med plassering. Og det har jeg enda. Hjelper litt å se på andre sine sider og gå inn på redigering av dem uten å redigere da, men bare for å se hvordan det er gjort. Det er nesten bedre enn det som står i bruksanvisningen øverst på denne siden.--rody45 ~BC 30. aug 2009 kl. 16:07 (UTC)

Og når du skriver på denne og lignende sider (ikke i artikler), signerer du automatisk med navn og klokkeslett med å klikke på med å klikke på leppe nummer 5 fra høyre oppafor her. Da kommer det to bindestrek og fire tilder. Prøv og så se ved å bruke forhåndsvis istedet for lagreknappen. Lagre når du er ferdig.--rody45 ~BC 30. aug 2009 kl. 16:11 (UTC)

Når du redigerer på brukerdiskusjonssiden min så ser du øverst i rute du skriver. der står det noen lepper som starter med B og kursiv I osv. dra musa over den enkelte knappen så ser du hvor du kommer til signatur. Til høyre for forbudskiltet. Klikk så ser du det kommer det jeg sa. Og når du redigerer sider er det greit å bruke forhåndsvisingsknappen for å se på resultatet og lagre helt til slutt. Hvis det var dette du ikke skjønte helt, eller noe annet, så må du forklare nærmere. --rody45 ~BC 30. aug 2009 kl. 17:30 (UTC)


Mener skrive samtidig som du tar bilde eller video ? Skjønner liksom ikke problemet. --rody45 ~BC 12. sep 2009 kl. 07:05 (UTC)