Brukerdiskusjon:Hokus03

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Velkommen, Hokus03!


Homer Simpson ønsker deg lykke til!

Vi håper du vil like ditt opphold på Ikkepedia. Ikke vær redd for å gjøre noe feil, det blir sannsynligvis rettet opp raskt. Noen ting du bør lese før du setter i gang:


Vi ser fram til å blokkere deg fra hylle ditt arbeid på Ikkepedia. Hilsen, en Ikkepedia-administrator.


English: If you do not understand or you cannot write in Norwegian, and you want to tell us something, please, visit the discussion forum

--rody45 ~BC (diskusjon) 24. nov. 2017 kl. 13:06 (UTC)

  • Hei. Kan du være så snill å trykke på "Forhåndsvisning"-knappen FØR du trykker på "Lagre Siden"? Hvis du forstår hva jeg snakker om, trykk "Rediger" på denne siden og svar meg. Ved å redigere massevis som du lagrer hver gang, er det desto mer tungvint for deg OG for meg. Det er faktisk lettere å se over alle dine redigeringer og hvordan de ser ut om du bare trykker på "Forhåndsvisning".


  • Kan du VÆRE SÅ SNILL å bruke forhåndsvisningsknappen??? Yngve90 (diskusjon) 11. jan. 2018 kl. 08:27 (UTC)


  • Hei. Jeg ser at du har så langt kommet med en god del bidrag her inne. Hvis jeg får lov- kan jeg komme med noen forslag? Jeg vil helst være brutalt ærlig, men jeg kan også bare være ærlig. Er det greit?--Yngve90 (diskusjon) 18. jan. 2018 kl. 21:24 (UTC)

brutalt ærlig er bra, er ikke veldig flink

  • Ok, takk for det (Trekker pusten). Du gjør mange, flotte bidrag som ikke er mobbemateriale. Dette gjør at du er blant topp 3 av de beste bidragsyterne her inne på en god god stund. Det vil også si at du faktisk ER flink, for du følger de viktigste reglene og viser interesse!
    • MEN! Du skriver innimellom overdrevent- eks: i din redigering av Gandalv: "you should not pass!!!". Ett utropstegn er MER enn nok. Det samme kan sies om redigeringen din for artikkelen "Lukas" der du skriver bl.annet: "hjernekapasiteten hans var 0,0000001". Det var noe enormt mye nuller, og slik overdrivelse er ikke særlig morsomt. Det trengs rettskriving på en del av dine bidrag også- eks din redigering av Skolebok der du skriver "stakars", hvor det skal stå "stakkars". Også i redigeringen din av Skrue McDuck (bildet du la inn) der du skriver "skrue mc duck har tatt selfie.". Det korrekte her er "Skrue McDuck". Jeg ville selv ha skrevet "En selfiebilde av Skrue"
    • Jeg er veldig pirkete her, men det er bare fordi at Ikkepedia er under heftig renovering og skal tilpasses et voksent publikum, og trenger derfor voksen humor. Gode eksempler på voksen humor er artikler som "Namsos", "Djevelen", "Gud", "Paprika" og "Liste over matretter".


Hvis du trenger hjelp[rediger]

så skriv gjerne OFTE til meg. Så ofte du bare vil og spør om hva du enn måtte lure på. Jeg hjelper deg mer enn gjerne!--Yngve90 (diskusjon) 18. jan. 2018 kl. 21:58 (UTC)