Brukerdiskusjon:Hypera

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Velkommen til min diskusjonsside. Still gjerne spørsmål om du lurer på noe.

Tidligere diskusjoner:[rediger]

Endelig![rediger]

Nå har Rhubella Marie gjort meg til byråkrat på Psyklopedin, så nå har jeg endelig flere verktøy tilgjengelig der borte. -- Lemenlemenlemen / Diskusjon - Admin - E-post 5. jan. 2020 kl. 15:27 (UTC)

What?[rediger]

Er det cache-problemene våre som gjør at jeg ikke kommer i kursiv tekst på siste endringer, selv om jeg har tømt mellomlageret i nettleseren etter å ha redigert MediaWiki:vector.css? I så fall, hva skal jeg gjøre? (Jeg gjorde det samme på Psyklopedin, der vi kom i kursiv med en gang, så det har nok noe med cache-problemene å gjøre) -- Lemenlemenlemen / Diskusjon - Admin - E-post 26. jan. 2020 kl. 07:53 (UTC)

Tror det er cache-problemene, ja. Jeg hadde samme problem etter mine forfremmelser. -Hypera, administratoren uten en kul signatur (diskusjon | bidrag) 26. jan. 2020 kl. 09:47 (UTC)

Inaktive administratorer[rediger]

Hei! Jeg tenker å ta fra noen administratorer admin-rettighetene sine mens jeg hyler av latter pga inaktivitet. Jeg tenker spesielt på Odgor, Obowatt og Paddekaka, som ikke har vært aktiv siden 2011, 2014 og 2014. Jeg tror heller ikke Rody45 skal fortsette å ha rettighetene, siden han/hun spiste for mange kamferdrops slet seg ut i de "tøffe årene". -- Lemenlemenlemen / Diskusjon - Admin - E-post 8. mar. 2020 kl. 13:25 (UTC)

Jeg synes at du skal gi dem en advarsel først, bare i tilfelle. Kontakt dem på diskusjonssidene deres, og via epost (hvis mulig). Så kan du ta fra dem admin-rettighetene hvis de ikke svarer innen en måned. Du bør også gjøre det klart at du tar fra dem admin-rettighetene pga. inaktivitet, og at de kan få dem tilbake dersom de ønsker det. -Hypera, administratoren uten en kul signatur (diskusjon | bidrag) 8. mar. 2020 kl. 17:30 (UTC)
Da gjør jeg det. -- Lemenlemenlemen / Diskusjon - Admin - E-post 8. mar. 2020 kl. 17:32 (UTC)
Jeg nådde Obowatt og Rody45 på epost (men dessverre ikke de andre). Dette er første gang jeg bruker epost-funksjonen, så jeg er spent på hva som skjer. Jeg skrev følgende:
Rody:
Hei! På Ikkepedia har jeg spurt deg på din diskusjonsside om dine administrator-rettigheter. Du har jo pensjonert deg (tror jeg), og derfor lurer jeg på om du fortsatt vil være admin.
Hilsen, Ikkepedia-byråkrat Lemenlemenlemen
Obo:
Hei! Vet ikke om du fortsatt husker Ikkepedia, men jeg har spurt deg på din diskusjonsside om dine administrator-rettigheter. Du har ikke vært aktiv siden 2014, og derfor lurer jeg på om du fortsatt vil være admin.
Hilsen, musikkelsker og Ikkepedia-byråkrat, Lemenlemenlemen
Tror det funker. -- Lemenlemenlemen / Diskusjon - Admin - E-post 8. mar. 2020 kl. 18:26 (UTC)
Høres bra ut. -Hypera, administratoren uten en kul signatur (diskusjon | bidrag) 8. mar. 2020 kl. 21:42 (UTC)

Når vi først er inne på e-poster[rediger]

Er [email protected] fortsatt i bruk? I så fall, hvem har tilgang til passordet? -- Lemenlemenlemen / Diskusjon - Admin - E-post 9. mar. 2020 kl. 06:41 (UTC)

Beklager. Jeg vet ikke, og klarte ikke å finne ut noe. Har du prøvd å bare sende en epost til [email protected]? -Hypera, administratoren uten en kul signatur (diskusjon | bidrag) 9. mar. 2020 kl. 09:39 (UTC)
Vel, siden ingen av oss vet noe, så kommer jeg med en hypotese om at eposten vår ikke er særlig i bruk. Men 9E2 var aktiv i går, så hvis han kommer tilbake på "fulltid", kan vi kanskje spørre ham om han vet noe. -- Lemenlemenlemen / Diskusjon - Admin - E-post 9. mar. 2020 kl. 14:11 (UTC)
Jeg syntes det var litt rart at 9E2 kom tilbake til Ikkepedia etter nesten et halvt års fravær ... kl. 04:25, og bare for å slette en artikkel og blokkere en bruker. Jeg aner ikke om h*n har noen planer om å komme tilbake på "fulltid", men det skader vel ikke å gå til 9E2s brukerdiskusjonsside og spørre om det med epostadressen, i alle fall. -Hypera, administratoren uten en kul signatur (diskusjon | bidrag) 9. mar. 2020 kl. 14:56 (UTC)

Discord-serveren vår[rediger]

Henning opprettet en server på Discord i fjor høst. Foreløpig er det bare meg, Henning og The Pioneer som er på serveren, men jeg tenker at serveren har potensiale til å bli noe bra. Kanskje vi kunne lage en boks på forsiden som lenker til serveren vår? -- Lemenlemenlemen / Diskusjon - Admin - E-post 29. apr. 2020 kl. 15:24 (UTC)

Det høres ut som en god idé. Bare gjør det, du. -Hypera, administratoren uten en kul signatur (diskusjon | bidrag) 29. apr. 2020 kl. 16:42 (UTC)
Jeg har forresten opprettet en Discord-server for Artigpedia (Jeg er admin der). -- Lemenlemenlemen / Diskusjon - Admin - E-post 29. apr. 2020 kl. 19:45 (UTC)

Grunnstoffer[rediger]

Hei. Jeg ser at det på Ikkeprosjekt:Grunnstoffer fortsatt står at artikkelen radon ikke eksisterer. Jeg tror du/dere kommer til å endre det, jeg bare lurte. Jeg kan ikke gjøre det selv, fordi jeg må ha deres vurdering av artikkelen. Mvh --Snyche06 (Snakk |Bidragene mine 9. mai 2020 kl. 16:37 (UTC)

Jeg har godkjent artikkelen din :)
Du får faktisk lov til å oppdatere prosjektsiden selv så lenge du ikke vurderer din egen artikkel. Bare skriv "Vet ikke" på "Tilstand" med f. eks "Forfatteren venter på vurdering" som kommentar. Lemenlemenlemen har gjort det for sine artikler om grunnstoffer.
En ting til: Du kan gjerne skrive deg opp på lista over bidragsytere til prosjektet.
-Hypera, administratoren uten en kul signatur (diskusjon | bidrag) 9. mai 2020 kl. 18:14 (UTC)

Ikkjepedia[rediger]

Heisann! Jeg må spørre deg om noe mens det snør ute (tiddelibom): Kan du gi meg fulle rettigheter på Ikkjepedia? Mr. Floyd skrev til meg at han hadde forfremmet meg (sammen med deg), men det ser ikke ut til at han faktisk har gjort det. -- Lemenlemenlemen / Diskusjon - Admin - E-post 13. mai 2020 kl. 17:34 (UTC)

Edit: Mr. Floyd rettet opp i det nå. -- Lemenlemenlemen / Diskusjon - Admin - E-post 13. mai 2020 kl. 17:56 (UTC)