Brukerdiskusjon:Ipedia

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Velkommen, Ipedia!


Homer Simpson ønsker deg lykke til!

Vi håper du vil like ditt opphold på Ikkepedia. Ikke vær redd for å gjøre noe feil, det blir sannsynligvis rettet opp raskt. Noen ting du bør lese før du setter i gang:


Husk å signere innleggene dine på diskusjonssider med fire tilder (~~~~).

Vi ser fram til å blokkere deg fra hylle ditt arbeid på Ikkepedia. Hilsen, en Ikkepedia-administrator.


English: If you do not understand or you cannot write in Norwegian, and you want to tell us something, please, visit the discussion forum.

Yayyy! (diskusjon) 17. mai 2018 kl. 15:47 (UTC)


Diskusjon[rediger]

Hei Ipedia! Jeg anbefaler deg å bruke forhåndsvisningknappen istedenfor å lagre og redigere flere ganger etter hverandre. Når det er sagt, er det kjempefint å se at du går over korrekturen på Mcdonalds! Tusen takk! Du har fortjent hageklubb-merket! - Yayyy! (diskusjon) 18. mai 2018 kl. 13:54 (UTC)

Tusen takk for tipset! Jeg er en ganske fersk ikkepedianer, men jeg håper å kunne gjøre mer for dere etter hvert! Ipedia (diskusjon)

——————————————————————————————————————————————————————————————————

Hei Ipedia. Flotte bidrag fra deg! Jeg vil bare la deg vite at du må bare stille spørsmål om det er noe jeg/vi kan hjelpe til med. Enhver registrert bidragsyter er sårt trengt familiemedlem (ja du er herved adoptert), så jeg/vi står til tjeneste. Bare å si ifra 👍--Yngve90 (diskusjon) 21. mai 2018 kl. 06:30 (UTC)

Tusen takk! Finnes det en mappe for artikler med dårlig språk? I så fall kan jeg stå til tjeneste😀🔤 Ipedia (diskusjon)

Hmm.. om det er en kategori for dette er jeg litt usikker på. Kanskje hør med 9E2 eller denna karen. Vet ikke om Yayyy har noe peil, men er verdt et forsøk å høre. Er det en spesiell artikkel du tenker på? Og mener du at det er skrivefeil o.l.?--Yngve90 (diskusjon) 21. mai 2018 kl. 07:11 (UTC)

Nei da, jeg vil bare rette dem opp :-) Ipedia (diskusjon)

Så klart vet jeg det! Har merket 50 % av de artiklene selv! Søk på kategorien «artikler med dårlig språk». Der finner du MANGE artikler med dårlig rettskriving osv. Kos deg! - Yayyy! (diskusjon) 21. mai 2018 kl. 07:44 (UTC)

Tusen takk! Nå blir dårlig språk-ugressmiddelet tatt i bruk av meg! Hurra!

En ting til: Om du støter på en artikkel med dårlig språk som du vil fikse senere, legg til "{{Korrektur}}" (som viser Mal:Korrektur). Da havner artikkelen automatisk i kategorien for artikler med dårlig språk. Hypera (diskusjon) 21. mai 2018 kl. 14:03 (UTC)

Advarsel[rediger]

Det er ikke din jobb å slette artikler. Om du mener at en artikkel fortjener å slettes, legg til Mal:Slett i stedet for å bare fjerne all teksten. Da kommer en av administratorene til å slette artikkelen om de synes den er dårlig nok. Å fjerne alt innhold fra en side er vanligvis grunnlag for blokkering, men jeg lar deg slippe med en advarsel siden du hadde gode intensjoner (artikkelen hadde to forbedringsmaler og var dårlig) og ellers gjør en god jobb med å forbedre Ikkepedia. -Hypera (diskusjon) 9. jun. 2018 kl. 09:31 (UTC)

OK! Skjønner! Den var bare så f***** dårlig... Ipedia (språkekspert og gartner for hageklubben) (diskusjon)