Brukerdiskusjon:Lemenlemenlemen

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Tidligere diskusjoner:[rediger]

Den hellige drikken ananasbrus.

Velkommen til min hellige diskusjonsside. Her kan du stille alle slags spørsmål du lurer på, og fortelle meg ting jeg egentlig ikke vil vite. Trykk på "Nytt emne"-knappen oppe for å skrive noe til meg. Når du er ferdig å skrive spørsmålet/beskjeden/hilsenen/whatever, signerer du med å skrive fire ~-er, altså ~~~~.


Regler
 1. Ikke rediger dine eller andres tidligere innlegg med mindre det dreier seg om skrivefeil o.l.
 2. Ikke mobb, mobbing er ganske simpelt ikke greit (eller morsomt)
 3. Ta gjerne med ananasbrus (bilde til høyre).
 4. Ikke bruk banneord. Jeg får nemlig vannkopper av det, og et lemen med vannkopper er ikke særlig pent.
 5. Nedlatende betegnelser om Queen er den korteste veien ut herfra.Byråkratrollen[rediger]

Hei! Jeg vet at jeg burde ha sagt og gjort dette tidligere, men ...

Gratulerer med byråkratrollen på Psyklopedin! Takk for at du gjorde meg også til byråkrat. Jeg har gjengjeldt tjenesten - du er nå byråkrat på Ikkepedia også. 9E2 har jo vært borte siden september i fjor, og det er som du sier greit å ha to aktive byråkrater. -Hypera, administratoren uten en kul signatur (diskusjon | bidrag) 25. jan. 2020 kl. 01:02 (UTC)

Oi, dette hadde jeg ikke forventet! Nå kan jeg endelig gi de andre adminsene sparken og bli diktator over Ikkepedia... Neida, jeg skal prøve å gjøre mitt beste. Jeg får feire med en flaske ananasbrus og gamle Donald-tegnefilmer fra 40-tallet. -- Lemenlemenlemen / Diskusjon - Admin - E-post 25. jan. 2020 kl. 09:30 (UTC)

Agder RVA - reklame?[rediger]

En bruker ved navn "Agder RVA" har nylig registrert seg og opprettet artikkelen Agder. Mesteparten av artikkelen handler om "Den Røde Vedums Arme", hvis nettsted lenkes til i artikkelen. Jeg forstår ikke helt hva de ønsker å oppnå med artikkelen og nettstedet. Jeg har vanskelig for å tro at f.eks "gjør Agder til en selvstendig nasjon" er seriøse forslag, men det er også for lite humor til at jeg føler at det er trygt å kalle Agder RVA en parodi. Min mistanke er at Tor og Joakim liker å dagdrømme om å være presidenter i Agder, og at de absurde delene bare ble slengt inn for moro skyld. Dagdrømme må de gjerne gjøre, men det er ikke spesielt interessant å lese om for alle oss andre. Skal jeg slette artikkelen og blokkere brukeren? Agder RVA er et ubetydelig emne (det er i beste fall en intern spøk), og det ser ut til at artikkelen og brukerkontoen ble opprettet utelukkende for å reklamere for www.agderrva.com. -Hypera, administratoren uten en kul signatur (diskusjon | bidrag) 25. feb. 2020 kl. 22:53 (UTC)

Jeg tror det beste er å slette artikkelen og {{bb|Reklame}}-e brukeren. -- Lemenlemenlemen / Diskusjon - Admin - E-post 26. feb. 2020 kl. 08:07 (UTC)
Takk for svaret. Nå er det gjort. Jeg hadde litt motvilje mot å slette en relativt lang artikkel fra en ny bruker, men kjedelig reklame er jo noe vi ikke vil ha. -Hypera, administratoren uten en kul signatur (diskusjon | bidrag) 26. feb. 2020 kl. 09:35 (UTC)

Du har en kul signatur[rediger]

Hvordan ordner man en slik kul signatur? Vet ikke om dette er det rette stedet å spørre, så skriv meg gjerne i svarteboka og gi meg pryl om dette var galt av meg. -PandaEkspressen (diskusjon) 18. mar. 2020 kl. 10:27 (UTC)

Hei PandaEkspressen! Å få en "custom" signatur er litt komplisert, men det gjøres på følgende måte:
 1. Opprett en side der du skal lage/kode signaturen din (den kan f.eks. hete Bruker:PandaEkspressen/sig)
 2. På den siden skal du lage signaturen din. Ta gjerne en titt på koden til min signatur for å hjelpe deg på veien. På denne siden er det en fin oversikt over ulike farger du kan bruke (de fancy tallene og bokstavene bak et hashtag)
 3. Når du er ferdig med å kode signaturen din, skal du opprette en side til (f.eks. Bruker:PandaEkspressen/sign). Der skal du skrive inn {{Bruker:PandaEkspressen/sig}} (navnet på den forrige siden du opprettet)
 4. Gå til Innstillinger.
 5. Bla ned til Signatur. I det tomme feltet skriver du {{LIMINN:Bruker:PandaEkspressen/sign}}. Huk av på "Behandle signaturen som wikitekst"-boksen.
 6. Lagre innstillingene.

Dette gjør at du får en custom signatur når du signerer med det vanlige ~~~~. Kult, ikke sant? -- Lemenlemenlemen / Diskusjon - Admin - E-post 18. mar. 2020 kl. 14:01 (UTC)

Hei, tusen takk for hjelpen Lemen. Var ikke klar over at bare administratorer skal si velkommen, men takk for at du sier i fra! -- PandaEkspressen Diskusjon 19. mar. 2020 kl. 00:38 (UTC)

! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! (og så videre ...)[rediger]

Takk for at du fjernet noe av vandalismen til "! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ヲ" på Spademanns leksikon. Brukeren har flere endringer som må tilbakestilles, men det er en god start. Jeg skulle gjerne ha blokkert vedkommende, men jeg er heller ikke administrator der. Det ser heldigvis ut til at denne vandalen har gitt seg ... jeg har vært med på noe liknende på Psyklopedin (før jeg ble admin) med en vandal som var mye mer aktiv. -Hypera, administratoren uten en kul signatur (diskusjon | bidrag) 2. apr. 2020 kl. 09:12 (UTC)

Grunnstoffer og musikksjangre[rediger]

Hei! Hyggelig at du synes grunnstoffprosjektet er kult, men hvis du heller vil skrive om musikksjangre, kan du opprette ditt eget Ikkeprosjekt om musikk (f.eks Ikkeprosjekt:Musikk). Når det er sagt, håper jeg du i det minste velger å skrive ferdig artikkelen om platina. Den ser fin ut så langt. -Hypera, administratoren uten en kul signatur (diskusjon | bidrag) 17. apr. 2020 kl. 10:42 (UTC)

Haha, jeg kunne opprette et helt Ikkeprosjekt om Queen hvis jeg ville! Ikkeprosjekt:Musikksjangre er i tankene, men jeg kommer nok ikke til å starte det med det første. Jeg vil heller at vi skal jobbe med Ikkeprosjekt:Grunnstoffer før jeg finner på noe annet tull ;) -- Lemenlemenlemen / Diskusjon - Admin - E-post 17. apr. 2020 kl. 11:15 (UTC)
Skjønner! Når/Hvis du skriver artikler om musikksjangre og Queen, leser jeg dem gjerne :) -Hypera, administratoren uten en kul signatur (diskusjon | bidrag) 17. apr. 2020 kl. 12:01 (UTC)


--Ikkepedia100000000 med en ekstremt lang signatur på mange mange mange mange mange mange mange mange mange mange ord (diskusjon) 2. mai 2020 kl. 09:03 (UTC)