Brukerdiskusjon:Molandgutten

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Velkommen, Molandgutten!


Homer Simpson ønsker deg lykke til!

Vi håper du vil like ditt opphold på Ikkepedia. Ikke vær redd for å gjøre noe feil, det blir sannsynligvis rettet opp raskt. Noen ting du bør lese før du setter i gang:


Vi ser fram til å blokkere deg fra hylle ditt arbeid på Ikkepedia. Hilsen, en Ikkepedia-administrator.


English: If you do not understand or you cannot write in Norwegian, and you want to tell us something, please, visit the discussion forum

--rody45 bruker Brylcreme 13. sep 2008 kl. 16:24 (UTC)

Bokkering (RE:Forum:Paddekaka)[rediger]

Hei. Jeg forstår at du er sint da du ble blokket, men hvis du vil se etter hvem som blokkerte deg skal det skje på ordentlig måte, fordi det var ikke Paddekaka som blokkerte deg. Det var meg, CartoonistHenning. Du startet artikkelen Austre Moland så jeg, og du tenkte kanskje at innholdet er ditt og at du kunne gjøre noe med den hva som helst. Du tar det feil, jeg vet det: det er vanskelig å forstå, men når du trykker på "lagre siden" blir innholdet automatisk 'eiendom' fra Ikkepedia.

«Vennligst merk at alle bidrag til Ikkepedia anses som utgitt under Attribution-Noncommercial-Share Alike 2.5 (se Ikkepedia:Opphavsrett for detaljer). Om du ikke vil at dine bidrag skal kunne redigeres og distribuert fritt, ikke legg det til her

- Står under redigeringsboksen

Så hvis du fjerner innhold fra 'egne' artikler, vennligst si ifra til en oss administratorene. I framtiden kan du lage artikler på siden Bruker:Molandgutten/artikkel og etter, når du synes at artikkelen er helt ferdig, kan du flytte siden og gi den navnet du ville på artikkelen (se "flytt" øverst på siden). Det er fordi vi ikke kommer borti Brukersider (bare du redigerer siden), og fordi du kan skrive på Bruker:Molandgutten/artikkel hva som helst. Fjerne innhold, tilpasse osv. Hvis du vil at en artikkel skal slettes, skriv inn {{slett}} Men da får administratorene sjekke at artikkelen er "sletteverdig". Hvis du endrer mye på en artikkel, og du føler at endringen din vil få negative reaksjoner (blokkering...), vennligst skriv inn på forehånd på diskusjonsiden til artikkelen (se "diskusjon" øverst på siden) hva du vil endre, så kan vi holde regning med det. For å si det slik: vurder aldri endringene/artikelene "dine" som dine.

Hva som skjedde er dette: vi, som admin, tar ansvaret å beskytte artiklene. Så når vi ser at noen fjerner innhold fra en side uten varsling, er første reaksjonen en blokkering. Det er normalt. På Ikkepedia er det mange idioter som fjerner innhold, men når du ikke vil bli regnet med i disse idiotene, varsel oss det på forehånd! Ok? Ble alt tydelig nå? Jeg håper at jeg kunne hjelpe deg fram. Mvh | Cartoonist | I Romsdal sæ me i! kontakt | {{#Icon:Wikia smiley.gif|UnMeta|41|http://uncyclomedia.org}} | 23. okt 2009 kl. 23:44 (UTC)

Ok, jeg tok feil da jeg trodde det var Paddekaka som blokket meg på grunn av en feil antakelse ettersom Paddekaka hadde vært aktiv på en del andre av de artiklene jeg hadde redigert. Der tar jeg selvkritikk. Men når du blokkerte meg for å fjerne innhold i Austre Moland artikkelen var jeg ikke ferdig med å endre den! Jeg glemte å legge inn "Under konstruksjon" etter som jeg hadde planer om å redigere store deler av artikkelen. Så i utgangspunktet skulle jeg ikke fjerne innhold, men endre det. Men nå vet jeg at jeg må si ifra hvis jeg skal fjerne innhold og heller være raskere ute når jeg skal redigere innhold. - Molandgutten
Ser hva du har skrevet, og må bare si at det er bra du er ydmyk og innrømmer dine feil! Vi som admin kan nemlig ikke vite hva de forskjellige brukerne har tenkt å gjøre - vi har bare telepatiske evner overfor SV-politikere. Derfor blir det vanskelig å vite at du ikke fjernet innhold for å fjerne det. -Slettefantomet Paddekaka 26. okt 2009 kl. 10:16 (UTC)
Slutt å fjerne innhold fra Tjostolv Moland. Nå har du fått beskjed. -Slettefantomet Paddekaka 27. okt 2009 kl. 09:17 (UTC)
Jeg fjerner bare innhold som gjør artikkelen dårligere. Den faktasetningen trenger ingen "punshline" Molandgutten
Det du synes en artikkel blir dårligere av, synes en annen at gjør den bedre. Og det den trenger, er en punsjline, eller enda bedre - en pønsjlain. -Slettefantomet Paddekaka 27. okt 2009 kl. 12:40 (UTC)
Ok, jeg syns den blir bedre uten, og har da full rett til å fjerne siste del av setning for å gjøre den morsommere. Hvorfor skal ikke det du skriver kunne bli endret? Jeg følger bare reglene på lik linje som deg. -Molandgutten
Nei, jeg gir meg på den. Du skal få det som du vil. Jeg driter egentlig i hele Tjostolv Moland. Men det skal bare være sagt at den aldri kommer til å bli nominert til forsidevisning slik den er nå, bare så det er sagt. -Slettefantomet Paddekaka 27. okt 2009 kl. 19:35 (UTC)
Godt sitat du har lagt inn på Tjostolv Moland-siden! Det lo jeg godt av! Takker for at du har roet deg ned med sitatoppnedsvinging. -Slettefantomet Paddekaka 5. nov 2009 kl. 16:53 (UTC)