Brus

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk
Brus dreper . Her et bilde , fra start å røyk slutt med brus kampanjen fra 70-tallet. Denne feilte fullstendig og det er nå flere brus drikkere en det er røykere.

Brus.[rediger]

Brus er en type vann som ble funnet opp av Hans og Morten .Den blir drukket og solgt som om det var det mest harmløse lille tingen i verden . Det er den ikke.På grunn av manglene kunnskap og avhengighet av de gode boblene som spreker i munnen din.Lever de fleste mennesker med selvfornektelse og skylapper på til den dagen de dør. Brus inneholder også, tnt, mye nitrogen og andre sprengstoff materiale. Brus kan ødelegge livet ditt dersom du skal på dass etter at du har drukket det.

Boblenes opprinnelse.[rediger]

Det kan være lurt å blande brusen med isbiter vist du prøver å slutte.

Brus ble lagt av Nazisten Heinrich Himmler under andre verdenskrig.Konsentrasjons leirene var fulle og han trengte en ny måte og kvite seg med 2 den rangs borgere på nå som jøde problemet nesten var løst. Idene han kom opp med å skapte var brus. En saktevirkene drikk som etter hvert ville drepe alle utenom de som var i den ariske rase som fikk beskjed igjennom sine enigma nazi telefoner om å holde seg borte.Ari Lehman sjefen for Nazi forsning. Syntes dette var en kjempe ide.Og den 2 Mai 145 var brusen klar for bruk.

  • Men dessverre ble brusfabrikken og ubåten som skulle frakte brusen til Amerika sprengt og glemt. Utenom en flaske som ble funnet av Ari Lehman fra Norge som skule med tid og stunder skape solo og videre føre naziarven

Drikkens hemmeligheter.[rediger]

Vis mot , bare si nei.

Drikken kan blandes på mange måter men hovedsindigrensene er :

  • Karbon som dreper deg sakte.
  • Hostesaft som gir deg god følelsen.
  • Kjemikalie x som gir brusen den rette fargen.
  • Flaske som kan brukes til å drepe vist du ikke orker og vente på at brusen skal gjøre det.
  • Masse falige sprengstoffer.