Bugatti Veyron

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Lekker i fargen. Dårlig i aerodynamikken.

«I`m going to use this in my nuclear bomb!»

- MacGyver om Bugatti Veyron

«E trur e må ha en sånn.»

- Trond Giske om Bugatti Veyron

«Oi, for en tøsedreng!»

- Jan Thomas om Bugatti Veyron


Bugatti Veyron var den raskeste, dyreste! og kraftigste serieproduserte bobla i verden, med en ubevisst toppfart på over 60 Km/t, men på grunn av de dårlige aerodynamiske formene på bilen, er den bare i stand til å komme opp i cirka 30 Km/t (i nedoverbakke). Den har ikke vært så mye på nyhetene som en skulle tro, på grunn av dette. Bilen ble satt i produksjon i september 2005, og siden da er den blitt kjøpt av seks stykker, derav to naive, svenske blondiner og en døv polakk. Blondinene var pr kilde fornøyd med kjøpene sine, inntil de fant ut at de faktisk "Kjøpte" en Bugatti hver, og ikke "Solgte" en. Den "døve" polakken er pr dags dato blitt eksplosivt transformert til den "døde" polakken.

Historie[rediger]

I året 2005 ble det lagd 17 custom-handmade bobler. Av disse ble tre kjøpt med en gang (Les av hvem, ovenfor). Resten ble levert på dynga for en viss sum, i vrakpant. Faktisk er det bare èn boble som er igjen av de opprinnelige 17, og den befinner seg et sted langs West Coast i USA . Den vant antageligvis en "Pimp My Ride"-konkurranse, noe produsentene ble veldig overrasket over. Pr dags dato er det ingen produksjon av Bugatti`er, i og med at etterspørselen ikke møtte produsentenes krav... Protokollen for produserings-prosedyren var også prekær uproffesjonell.

Andre Historiske Hendelser (AHH)[rediger]

  • 2005, 13. September: Morra di ba til Gud om at du ikke måtte falle for fristelsen å kjøpe en Buggati Veyron.
  • 2006, 30. Juni: Faren din ble veldig overrasket da han så den polske snekker-naboen "råne" med en Bugatti.
  • 2007, 17. Mai: Ari Behn uttalte, i det han kikket under panseret på en Bugatti: "Nei, dette var fattig. Nesten tuba-fattig."
  • 2008, 4. Juli, 10.00: Faren din ble ikke veldig overrasket da han så den polske snekker-naboen banne stygt, mens han sparket boblen sin hardt i hekken.
  • 2008, 4. Juli, 10.01: Faren din ble svart i trynet da bobla eksploderte i en sopp-formet sky. Polakken ble smurt opp etter husveggen sin.

Bruksområder[rediger]

Man burde ikke kjøpe den for å ha noe annet å gjøre enn å ødelegge. Kan være fint å ha på en fest hvor folk ellers er drita, og du er redd for BMW`en som står i garasjen. By fram bobla i stedet!

Man kan "lure" folk ved å kjøpe dem en Bugatti. Siden firehjulingene koster cirka 42 øre hos skraphandleren, kan man lage en god gammeldags aprilsnarr.

Man kan bruke bobla som et slags kloster, hvor man kan studere Bibelen, Chuck Norris og MacGyver i fred. Det er nemlig veldig stille inni den, spesielt siden folk mister mål og mæle, når de ser en kristengutt/jente oppramse Fadervår inni en voldtatt kasse med hjul.