Bunad

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

"Bunad er diskriminerende" Muslim om bunad

"Bunad er det verste våpenet i moderne tid" Same om bunad

"Ta dem alle!" Bush om bunad

"Hva er det for noe? En slags dildo?" Blondine om bunad

Bunad er en drakt som ble funnet opp av Jan Thomas. Mange nordmenn synes det er et fint plagg å gå i. Det de ikke vet er at bunad sender ut radioaktive stråling som kan føre til alvorlige sykdommer som ustøtt ganglag, skjeggvekst og dårlig ånde. Mange forbinder dermed den farlige sykdommen Bunadus Nowegicus med det å være fyllesyk. Norge er det enste landet i hele verden som har funnet ut at bunad er en fin drakt. I andre land blir bunaden brukt i atombomber, som en ingrediens i heroin og som kondom. Dette beviser bare at folk i Norhe er litt rare. Den katolske paven Racticus VI gikk så langt som til å si i 1243 at bunaden var djevelens verk. Dagen etter ble han funnet kvalt med en bunadsko i sin egen seng. Soldater pågrep litt senere den trønderske bonden Ola Nordmann. Han ble dømt og brent på bålet. Beviset var en bunadskoen der han hadde skrevet "Tilhører Ola Nordmann, bonde, Trøndelag, Norge" inni.


Historie[rediger]

Bunaden ble som kjent funnet opp av Jan Thomas i år 1153. Jan Thomas hadde egentlig ikke ment å finne den opp. Han skulle egntlig bare lage en ny foundation da han med et uhell greide å mikse solpudder med en knappenål. Det fikk fatale følger. Et stort smell og masse røyk gjorde at stakkars Jan Thomas fikk store skader. De mest kjente skadene han fikk av dette var at han ble homofil, fikk lyst å reise til USA og fattet større interesse for mote og make-up. Da Jan Thomas så denne drakten klikka det for han. Han kunne ikke fatte hvordan han hadde greid å lage en så stygg ting. For å bli kvitt tingen sendte han bunaden til Mette Marit. Dette var den første bunaden, som også var en Rogalands-bunad. Årsak ukjent (noen tror det var MacGyver som ville ha en fra Rogaland).

Hvordan ser den ut?[rediger]

Bunader kan komme i mange former og fasonger. Den mest kjente er "Harry-Potter bunaden". Den er svart med sopelimer og Harry-Pottere på. Dessverre er det ingen som bruker denne bunaden lengre fordi er redde for at Peter Pan skal ta dem. Den mest populære i dag er "usynlighest-bunaden", denne er også veldig populær blant nudister.


Hvordan kjenne igjen en bunad?[rediger]

En bunad kan kjennes igjen på to måter: Enten er alle personer i 2 cm radius fyllesyke eller så er alle nudister.


Disse har brukt bunad[rediger]

Ingen. De vi vet om forsvant til Drømmeland da de fikk vite at de var blitt sett med en bunad på seg.

Potato 2.gif Stop hand transparent.gif "Watcha lookin' at, ya hockeypuck?" Stop hand transparent.gif
Denne artikkelen er så dårlig at den vil bli hjemsøkt av selveste Herr Potethode! For å gi Herr Potethode fred i sjelen sin, kan du skrive om hele artikkelen (NB.: til det bedre). Eller i alle fall deler av den.
Vær tøff og GJØR DET !!!