Burger King

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Gå til: navigasjon, søk
Burger Kings logo

Burger King er en fasjonabel internasjonal restaurantkjede. Her jobber verdens fremste kokker døgnet rundt. Burger King serverer velsmakende burgerer laget av inderfilet og råvarer rett fra bondens åker.


[rediger] Å spise på Burger King

Å spise på Burger King er en kulinarisk opplevelse. Her dras du inn i et fremmed og spennende univers, og du får testet smaksløkene du ikke visste du hadde. Maten kunne ikke vært ferskere, og ingen legger mer flid i arbeidet med burgerne enn de ansatte på Burger King. Burger King er kjent for sine smakfulle salater, lapskauser og ikkeminst Burger Kings egene hovedrett nemelig noe rart som kalles ? Burger ¿ Det er to brød på hver side med en kotelett i midten. Du kan også velge å ta på ost, og det går for det meste i first price ost.. Burger Kings mest kjøpte ? Burger ¿ er Cheeseburger uten ost.

[rediger] Å jobbe på Burger King

Det er svært vanskelig å få jobb på en Burger King-restaurant da de bare er ute etter faglært, erfarent personell. De fleste restaurantene har som minstekrav at du har minst åtte år erfaring fra jobbing innen restaurantbransjen. Verdenseliten har samlet seg rundt ett konsept - Burger King-konseptet. du kan også få sterke infeksjoner av og spise på Burger King. du kan for eksempel bli en amrikaner. jeg liker mais, det er digg

Personlige verktøy
Vis og manipuler namespaces

Varianter
Handlinger
Navigasjon
Prosjekt
Søsterprosjekter
Praktisk
Del
Verktøy
På andre språk