Busespising

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Busespising foregår i de beste hjem.

Busespising - helsefremmende?[rediger]

Nylig forskning har vist seg å overraskende nok være både helsefemmende og sunt. Dette bekreftes av øre-nese-hals-spesialist Norra ese, ved Universitetet i Nordland.


Hun siteres på følgende:

  • "Slimhinnene i nesehulen er vist seg å være til noe helt annet enn vi så langt har trodd. De produserer riktignok slim til nesehulen, men dette har vært antatt å være for å bringe bakteriflora ut av nesehulen, slik at kroppen ikke skal få i seg uønskede bakterier. Det viser seg nå at hensikten er at man skal suge inn slimet gjennom nesen, for så å svelge det. Dette bringer en stadig bakterieflora inn i kroppen og holder immunforsvaret oppe og går."

Kommer du langt nok opp , finner du de ferskeste.

Forskningsrapporten viser også at verdiene av hvite blodceller er betraktelig høyere hos personer som både svelger slim og bedriver det som ikke kan betegnes som annet enn busespising. Dette indikerer at immunforsvaret hos busespisere er beraktelig mer kompetent til å ta seg av annen bakterieflora og virus enn det man inntar til vanlig.

I Japan blir Busemenn fra andre dyrearter høstet for den helsebringende effekten.

Menn overrepresentert[rediger]

Rapporten viser videre at det er en enorm andel menn som bedriver buse-spising i det skjulte, og dette kan sees i sammenheng med menns lave sykefravær på landsbasis, kontra kvinners noe høyere. Dette er et overraskende resultat og definitivt noe vi må forske videre på, sier Stang.

Dovendyr er et god sted for en Busemann.

Videre har man sett på alvorlige sykdommer opp mot busespiser og det er forbløffende 0,01 promille av forskningsobjektene som har hatt eller har en eller annen type alvorlig sykdom frem til rapportens overlevering til helseminister Anne Grethe Strøm Erichsen. Hennes spontane reaksjon var av gledelig karakter da hun utbrøt:

  • "endelig har men en grunn til å komme ut av skapet!"

Nøyaktig hva ministeren mente med dette er ikke bekreftet, men det kan tyde på at hennes abnormale nese form kan være av naturlige årsaker.