Bussruter

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Bussbruter en en samling av diverse tall som skal fortelle når det er, fra busselskapets side, meningen at bussen skal komme. Dette avhenger selvfølgelig av hvilken tidssone du skulle befinne deg i eller hva bussjåføren skulle finne for godt.

Busstull.jpg

Bussrute fra tide[rediger]

- en bok på 131 sider som inneholder ikke noe annet en ubrukelige tall og masse løfter om innkommende flyvende talerkner. Mange har tatt seg tid til å vente på disse flyvende talerknene, men uten resultat. Det har til og med vært tilfeller der mennekser har sultet i hjelp etter å vente på disse såkalte "bussene". Vi kan se på et eksempel.


Historie[rediger]

Navnet "Tide" kommer opprinnelig fra ordet "utide" som disse talerknene alltid er. Men med frykt for å ikke bli et velykket firma, kalte de seg heller for "tide" og gjemte vekk u-en. Veldig få vet i dag hvorfor dette navnet ble valgt, men en erfaren flygende talerken-venter har skjønt det for en goood stund siden. Det skal ikke mye til for at tide (eller bør jeg si utide) skuffer folk og lar dem vente - gjerne til døden tar dem.

Busskaos.jpg

Systemet[rediger]

Systemet som er i bussrutene er .. vel .. ulogisk og rotete. Noen steder mener de at bussen skal være der 18:30, mens noen steder skal den gå 18:30. Det er umulig å vite hva de egentlig vil. For alt vi vet, skal den kanskje være framme på siste stopp 18:30. Så hvordan vet man når man skal gå ned på busstoppet? Det lureste er vel og bare gå ned, uansett tid, og vente. Tide (eller utide) jobber med saken, men gudene vet når de kommer fram til en løsning. De er jo som sagt i utide.

Løsninger[rediger]

For å kunne soverleve ved hjel av bussen må man bare lære seg når og hvordan bussen fungerer. Enkelte selskaper mener de har greid dette, men det kommer nok en gang ann på hvilken dag det skulle være og om man har matchende sokker! Ikkepedia ønsker lykke til: [1] [2]

Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger å forbedres Stop hand.png
Denne artikkelen trenger bilder.
Du kan gjøre dette ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.