Buttplug

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

En buttplug er en gjenstand som ofte blir brukt for å fremkalle seksuell glede. Den blir levert i alle former og farger.

Historie[rediger]

De fleste arkeologer er samstemte om at den første kjente bruken av buttplug ble utført av de kjente "wannabe-kelterne." For ca. 6000 år siden skal denne tallrike folkegruppen ha forstått gleden ved å putte gjenstander opp i rektum, da en kriger med en feiltagelse satt seg på en spydspiss. Han blødde ihjel, men resten av mennene som så begivenheten bestemte seg for å rekonstruere hendelsesforløpet med en butt gjenstand. De slipte til en plugg i treverk og fant opp navnet "buttplug." Minst tre wannabe-keltere døde på grunn av overdreven bruk, men oppfinnelsen ble allikevel sett på som en stor teknologisk nyvinning.

Bruk[rediger]

Buttplugen blir ført opp i rektum med en bestemt og hardhendt bevegelse. Det anbefales ikke å bruke glidemidler da dette vil spolere opplevelsen. De fleste er enige i om at selve nytelsen innteffer når skinnet rundt rektum revnes i en salig blanding av blod og ekskrementer.

Kritikk[rediger]

En tenåring fra grenlandsområdet med navn Alaa har flere ganger protestert høylydt mot det han beskriver som en svært grusom gjenstand. Hans bestrebelser viser seg å ha liten innvirkning, da buttplugen blir populær i stadig flere samfunnslag. Det som før var en seksuell nytelse forbeholdt de rikeste, har nå blitt så billig at selv uteliggere kjøper seg en buttplug (dog en billig modell laget av bananskall).

Bivirkninger[rediger]

Flere personer som har brukt buttplug, har klaget over at rævhullet ofte blir ganske sårt. De sier også at dette er en liten pris å betale for en slik glede som buttplugen medfører.