CLAMP

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk
Uncyclopedia Puzzle Potato Notext.png
Ikkepedia har en artikkel som er fullstendig irrelevant for denne artikkelen.

CLAMP er en mafiaklan som styrer Japan fra skyggene.

Historie[rediger]

Advarsel

CLAMP vil ikke nøle med å drepe deg hvis du skaper problemer for dem. Så ikke gjør det.

CLAMPs historie begynner i 1989. Etter lange granskninger slo det japanske politiet til mot et av Toyko’s mest populære reisebyråer, etter sikre tips om at butikken var et skalkeskjul for narkotikavirksomhet. Uheldigvis for det japanske politiet slo de til på helt feil tidspunkt. Dagen før hadde fire av reisebyråets kunder, deriblant Sakura, vendt tilbake etter en reise gjennom flere dimensjoner, og sammen med reiselederen deres, Mokona, slaktet de ned politiets spesialstyrke. Reisebyråets leder; Yuuko, tilbød flere av de beseirede politietterforskerne å bli med i byrået hennes. Åtte etterforskere var villige til å være med (særlig siden de som nektet ble slaktet ned for fote), og sammen med Yuuko, Mokona og Sakura ble de en gruppe på elleve. Sakuras reisekamerater ble med som organisasjonens første leiemordere.

De neste 20 årene gikk gruppen (som begynte å kalle seg for CLAMP) fra å være et enkelt lite narkotikasalg til å bli en enorm organisasjon som sannsynligvis er ansvarlig for mer enn 22 % av Japans uoppklarte dødsfall (kun slått av hvite ninjasauer). Av de åtte lederne som tidligere var politietterforskere er det ingen igjen. Ryktene sier at de prøvde å trekke seg ut av organisasjonen, men med CLAMP går det ikke å levere inn en oppsigelse. Er du først med i organisasjonen, er du det for livet, hvor kort det enn måtte være.

Yuuko - Leder for CLAMP.
Den eneste av lederne som ikke var med fra starten er Chi, som gikk over fra den rivaliserende mafiabanden Yakuza i 1993, og tok med seg mange av deres hemmeligheter over til CLAMP. Yakuza ble knust og oppslukt av CLAMP i 1995. Yuuko, Mokona, Sakura og Chi er i dag Japans egentlige ledere, og snurrer politikerne rundt lillefingrene.

Ledere[rediger]

CLAMP ledes av tre kvinner og en ... ting. Tidligere var det hele tolv ledere av organisasjonen, men de åtte andre har alle dødd på mystisk vis.

Yuuko[rediger]

Mokona - Leder for CLAMPs propagandaavdeling.

Usedvanlig lite er kjent om Yuuko's bakgrunn. Det er få som vet hvor hun kom fra, hvem foreldrene hennes var, eller hvor gammel hun egentlig er. Og de som vet, våger ikke å snakke om det. Den eneste sikre informasjonen Ikkepedia har er at Yuuko begynte med å drive et reisebyrå i Tokyo, som egentlig var et skalkeskjul for narkotikavirksomhet. Under et politiangrep i 1989, fikk hun hjelp av Mokona, Sakura og tre andre til å bekjempe det japanske politiet, og sammen med de overlevende politietterforskerne, startet de CLAMP. Yuuko er en periodedranker, men har ikke latt dette gå utover hennes lederegenskaper som en av Japans ypperste mafiabosser.

Mokona[rediger]

Mokona er et dyr av ukjent opprinnelse, men med overmenneskelig intelligens. Men ikke la det søte utseendet lure deg. Mokona er et ytterst utspekulert lite vesen, og er den fremste lederen for CLAMPs propagandaavdeling. CLAMPs overtakelse av Japans underverden skyldes i stor grad Mokonas utrettelige arbeid. Mokona er omtrent 40 cm lang, hvit, med lange ører. Hobbyer er kammermusikk og bowling. Mokona er dessuten medlem av Anonyme Sjokoholikere, som står svært sterkt i Japan og Norge.

Sakura[rediger]

Sakura - Leder for CLAMPs leiemordere.

Sakura ble født i den sørlige, ørkenaktige delen av Japan. Som fjortenåring var hun den eneste overlevende etter at Yakuza drepte hele familien hennes, og hun flyktet med elskeren sin, Syaoran, sin til Yuukos reisebyrå. Der traff de Kurogane og Fai D.Fluorite. Siden ingen av de fire hadde nok penger til å reise, spleiset de på en familiepakke. ”Familien” reiste gjennom flere verdener før de kom tilbake til Japan, akkurat i tide til å hjelpe Yuuko og massakrere det japanske politiet.

Sakura har i dag hovedansvaret for CLAMPs leiemordere, siden fra begynnelsen var hun og hennes tre reisekamerater/adoptivfamile; Fai D.Flourite, Kurogane og Syaoran (etternavnene til de to siste er ikke kjent, og ’Flourite’ antas å være et falskt navn, det også) som slaktet ned politiet i 1989. De tre samme er reisekameratene er nå ledere for hver sin avdeling med leiemordere under Sakura. Av de fire er Sakura helt klart den mest sadistiske. Hennes hobbyer inkluderer baking, blomsterarrangering og likvidering. Flere japanske politikere som har uttalt seg negativt om CLAMP har blitt partert levende av henne. Det var også Sakura som utviklet underholdningsprogrammet Battle Royale, som er Japans mest populære TV-program.

Chi[rediger]

Chi - Styrer alt av Datateknikk.

Androider i Japan har sin egen vilje og personlighet, men programmerene deres kan endre på personlighet og egenskaper som de vil. De fleste androider får installert programmer som gjør at de kan føle empati og sympati, men ingen androider som er knyttet til CLAMPs mafiaorganisasjon har disse programmene, heller ikke Chi. Hun følger kun ordre fra de tre andre lederne, og har ellers ingen ”følelser” for noen. Hennes fremste oppgave i styret er i forbindelse med datateknikk.

Siden det aller meste i Japan styres at data og kunstige intelligenser, er Chi’s kunnskaper på området svært verdifulle. Hennes manglende empati gjør henne til nestleder for organisasjonens leiemordere i tillegg. I motsetning til Sakura, bryr ikke Chi seg om sin egen sikkerhet (dette kan ha noe å gjøre med at hun er en androide, og derfor kan bare skaffe seg en ny arm hvis hun skulle miste en), og er derfor ofte med når fiender skal likvideres. Hennes favorittvåpen er kniver og ostehøvler (og ostehøvler kan gjøre virkelig stor skade hvis de blir brukt med stor kraft).

Før hun ble medlem av CLAMP var hun en av lederne i Yakuza. I 1993 gikk hun over til CLAMP, og ga dem alle Yazuka-hemmlighetene hun hadde tilgang til, de aller fleste av dem datatekniske. Med denne informasjonen kunne CLAMP ta kontroll over Yazukas datasystemer, starte sprinkleranlegget og stenge dørene i hovedkvarteret, så store deler av organisasjonen druknet. Til takk ble Chi tatt opp som leder for alt datateknisk i CLAMP.

CLAMPs arbeidsmetoder[rediger]

CLAMP er mestere i propaganda. Store deler av den blir spredt til den jevne japaner via den populære tegneserieformen ”manga” (direkte oversatt betyr manga ”farlige bilder”). Via manga sprer de sine budskap til alle i Japan, og har op gjennom årene klart å hjernevaske store deler av befolkningen. Et annet propagandamateriell er ”anime”(levende, farlige bilder), som spres til den delen av befolkningen som ikke kan lese, deriblant småbarn.

De aller fleste som utaler seg negativt om CLAMP, eller generelt står i veien for dem, vil først bli ydmyket i propagandamanga, og deretter, hvis de ikke tar til vettet, vil de bli drept. Ofte av leiemordere, men CLAMP er også gode på biologiske våpen. Et av de mest kjente (og fryktede) er Kawai-viruset. Viruset spres i drikkevann, og de som blir angrepet blir først hyperaktive, klarer ikke få senket stemmen til et akseptabelt nivå for å være inne i bygninger, og mister all troverdighet. Deretter begynner nesene og munnene deres å krympe, mens øynene vokser. 90 % av alle som blir angrepet av dette viruset tar livet av seg etter mindre enn en måned.

Kilder i det japanske politiet sier at CLAMP ikke er fornøyd med å ha tatt over Japan, men ser seg om etter nye jaktmarker. De går aldri ut i åpen krig, men sniker seg inn i land og tar over etter hvert. Når vi ser på den store mengden av propagandaen deres som er blitt oversatt til engelsk, skal det nok ikke bli vanskelig for dem å ta over flere land.

CLAMP er ansvarlig for[rediger]

Uncyclopedia Puzzle Potato Notext.png
Ikkepedia har en artikkel som er fullstendig irrelevant for denne artikkelen.
  • Å ha startet underholdningsprogrammet ”Battle Royale” i Japan.
  • Tokyo-massakren i 2003: 42 døde og 183 skadde.
  • Drap på alle viktige medlemmer av Yakuza i perioden 1993 - 1995.
  • Å sluppet løs Ninjasauer i Nagasaki i 2002.
  • For å ha fått denne artikkelen skrevet.