CNN

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk


CNN er en amerikansk nyhetskanal som egentlig blir eid av den tidligere presidenten George W. Bush. CNN betyr "Can't (K)now Nothing" og det ble funnet opp av Osama Bin Laden i 1687. Fienden til CNN er Fox News. I mange hundre år har krigen mellom Fox News og CNN holdt på. I 1699 ble Osama Bin Laden redd for at Fox News skulle starte en anti-kristen våpenfabrikk, men i stedet lagde de den mest populære sangen i vårt århundre: The Fox (News).

Bakgrunn[rediger]

CNN er mest kjent for sine morsomme og noen ganger flaue tabber i direktesendte nyhetssendinger. Det hendte veldig ofte i 2006 at CNN snakket mye om Habbo. Hvis du ikke har spilt Habbo, har du hatt et Liv. Den mest kjente saken CNN har lagt opp om Habbo er snakken om samer. CNNs hovedreporter gikk fra rom til rom på Habbo Hotell og i omtrent alle rommene var det noen som sa: "Samen??" eller "Du ær søtt <2 skal vi bli samen".

I 1999 kom det en ny reporter til CNN. Den reporteren het Picasso aka. Pikk-Ass(hole). I alle år før det lagde han bilder av damer med rare ansikt(ikke det at noen bryr seg). Picasso har lagd mange gode reportasjer om katter og hunder som slikker på ørene til hverandre. CNN snakker også mye om politi i Ny Orc som kysser tyver.

Noe viktig[rediger]

Hvis det er noe viktig å skrive om CNN må vi jo ta med den beste saken deres hittil. Saken deres om at barn drikker for lite energi-drikker. Da de fant ut det, bestemte de seg for å lage mere Børn, Monster og Bat-teri. Mange småbarn trodde at Bat-teri gjorde deg om til Batman, men du ble heller gjort om til Fat-man.