Cascada

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk

Cascada er et technoband som består av tre mentalt tilbakestående tyskere, som gjennom sitt livslystprogram har fått gitt ut et par singler, som overraskende nok har slått an blant verdens befolkning. Musikken er hovedsaklig stjålet fra andre, og sunget av den -overraskende nok- blonde kvinnelige vokalisten. De sure tonene er ofte å finne i diverse fjortisfyllefester, hvor det hyppig blir stemt i allsang. Man tror at dette skjer for å overdøve den grimme røsten fra sangeren. Alle sangene høres basically helt like ut; det begynner med litt "nananananana", deretter litt "lalalalala", etterfulgt av "dunkdunkdunkdunkdunk", før det hele gjentar seg minst fem ganger.

Sanger[rediger]

  • Everytime We Touch

Denne sangen skrev vokalisten til katten sin, Puzi. I denne sangen beretter hun om hvor mye hun liker denne katten, og hvilket (urovekkende) godt forhold de har. Noen vil kanskje dra kjensel på refrenget til denne sangen, og det kan være fordi at de åndssvake tyskerne har "lånt" refrenget fra sangen med samme navn av Maggie Reilly. Vokalisten hørte nemlig så mye på denne sangen at hun etterhvert trodde at det var hun som hadde skrevet den.

  • Truly, Madly, Deeply

Ryktet har det til at bandet satte seg ned og hamret løs på datamaskinen, og at dette var det de kom frem til. Kvaliteten tilsier jo egentlig ikke annet.

  • What Hurts the Most

Cascada ga seg ikke, æreskrenkingen av bra og respektable sanger fortsatte med overgrepet av denne gyldne countrysangen.