Cat

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk

Cat

Dette bevildrende og fantastiske dyret forveksles ofte med det kjente dyret” katt”, men tilhører ikke engang kattefamilien. dens opphav er ukjent og hvordan dette fantastiske beistet oppsto gjennom naturlig evolusjon er et av menneskets store mysterium på linje med bermudatriangelet og når en kvinne sier “det er ingenting”. Erosjonen i Cat miljøet skyldes høy kaloriforbrenning og mangel på trening.


Historie:[rediger]

Cat ble først oppdaget av sir Eward Fitch den femte, og det var under hans ekspedisjon til Peru dette skjøre, men fortsatt eksotiske dyret ble oppdaget. Skapningen ble oppdaget høyt oppe i de peruanske fjellene på den 16.11.1869. Tidlig etter Catens oppdagelse ble den jaktet for dens virksomhet innenfor slavedrift, ettersom den er meget energieffektiv og får mye arbeid gjort på liten tid uten å trenge for mye næring. i 1902 ble caten fredet grunnet nær utrydnings jakt gjennom de siste 30 årene. caten ble siden fanget cat oppdret ble stiftet rundt i verden, som i arendal, hvor i 1934 ble opprettet det første norske cat oppdrettsanlegget.

Med en “cat” ved din side er det ingenting du ikke kan få gjort, men mye du ikke ville gjort. Man tar fks ikke med seg en “cat” på gallaaften, det ville endt i oppvask og tårer grunnet catens effektive holdning og næringsrike utstråling.

“Etter at han hadde sett det første lyset var det ingen vei tilbake… han måtte gå. Reise. Dra sin vei. Kunne han klare å unnslippe denne vrede? Hva var egentlig på den andre siden?

Alle disse spørsmålene ble besvart, og alt av håp og glede forsvant. Det som var på den andre siden. Det første lyset. Det var også, for ham, for de, det siste…”

fra sir Edward Fitch etter oppdagelsen av Cat. ca. 1870 

Fil:Http://www.pukkverk.no/img/81e037b91559/CAT 330 DL 40t.jpg


En vill Cat i sitt naturlige habitat.

Bruksområder:[rediger]

Hva er egentlig en “Cat”

En trofast venn En trofast slave Industri arbeider et medlem av en Dyrehage en fantastisk Jakthund en god Barnepasser


Caten idag: i dagens samfunn er caten vid spredt over hele verden, den er fortsatt en fredet skapning men, er ikke like nær total utryddning som den var tidligere. Caten brukes idag hovedsakelig innenfor bygg og annen form for industri. Drivstoff opptar store deler av dagen til en cat, og uten ville den rett og slett ikke vært den samme. Fil:Https://f.nordiskemedier.dk/2vxge5t12rd6ntpb.jpg


Her ser vi arendals nyåpnede cat oppdrett med sine 2 cater, en han og en hunn cat. Bildet er fra ca. 1930 (farget)
Steamroller.JPG Stop hand transparent.gif DENNE ARTIKKELEN BØR KJØRES OVER AV EN DAMPVEIVALS!!! Stop hand transparent.gif
Av og til er fundamentet for en artikkel så kav råttent og dårlig at det eneste fornuftige å gjøre er å rive ned alt sammen og starte om igjen fra bunnen. Med andre ord: skriv om denne artikkelen – den er i så dårlig stand at du kan greit se bort fra det som allerede er her hvis du vil.
Vær tøff og GJØR DET!!!