Cheerleader

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Cheerleader[rediger]

et prakteksempel

«Nailed more than one.»

- Bill Clinton

«En skam at menn kan sikle etter dem mens de danser i miniskjørt»

- Camilla Collett

«skulle ønske jeg var en cheerleader»

- random blondine

«Det er en sikkelig hot'en i Heroes. How would you liek to make a muvie wiht me?»

- Rocco

«Jeg er cheerleader.»

- Henrik Ibsen om sin fortid.Advarsel

You can look but you can't touch

Cheerleaders ble oppfunnet i 1964 av James Dean. Jentene entret banene som pauseunderholdning i en kamp mellom to dårlige fotballlag i wisconsin. Det var ingen umiddelbar sukksess. Jentene veivet med noen dusker mens de var iført store kjoler som minnet mest om en burka. Innen 1967 var hele prosjektet nesten gitt opp, men Macgyver så potensialet i disse jentene. Han iførte raskt den nye fine kleskoden de har i dag. Konseptet spredde seg med rekord fart gjennom hele Amerika, allerede en måned senere kunne du se cheerleaders i pausen hver gang amerikansk fotball og basketballkamper ble arrangert i USA.

Til dags dato det beste vi har fra Amerika, og sikkert den eneste grunnen til at gutter driver med amerikansk fotball. For å ha sjangs på en cheerleader må du enten være fotball spiller, rik eller berømt. Tryggest av alt er jo da å ha alle de tre kvalitetene.

Som på eksempelbildet er de fleste cheerleadere blonde, og hodet er mest bare til pynt. Det er ingenting galt i dette ettersom hodet fortsatt gjør en veldig god nytte for seg.

Eye candy/jailbate, slapp av jenter, vi elsker dere!