Chtulhu

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Chtulhu er en søt liten overvannsfisk, men som så menge andre er grundig misforstått av omverdenen. den opppsto av Jusus' mindre kjente grandtante Perdis døde legeme, da hun gikk bort et par-tre år før han derre jesus ble født.

Historie[rediger]

Chtulhu prøvde umiddelbart å ta kontakt med omverdenen, men siden den eneste formen for komunikasjon han kunne var et dypt og sørgmodig brøl, løp alle i nærheten inn i nærmeste hus, og hevdet at dommedag var der (historiene påstår at rykte til Jesus på dette tidspunktet begynte å bygge seg opp, og at da Jesus, som er den eneste som noengang har hatt forståelse for Chtulhu, snakket med han en halvtimes tid, hvorpå Chtulhu lusket tilbake til Germania, der Perdis døde, hevdet folk at Jesus hadde gjort nok et mirakel. naturlig nok prøvde Jesus å finne Chtulhu, siden den helt tydelig var en god måte å skaffe seg oppmerksomhet på, men forgjeves: Chtulhu hadde tatt turen til Scottland, og satte seg bedrøvet ned for å spise noen av de nærmeste kuene. den slafset også i seg et par lokale barn, og lusket ut i innsjøen. dette har gitt oppphav til noen suspekte rykter fra Lochness.

Omtale[rediger]

Det eneste orden Chtulhu noengang har klart å ytre er tja. dette sa den kun en eneste gang, og det til Karl i. hagen, som har basert hele sin politikk på dette utsagnet. hadde folk fått greie på dette hadde nok Chtulhu omtale sunket med enda noen hakk.