Color Line

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

«Perfekt!!»

- Achmont Sjiribarabaragilja om Color Line

Color Line er et afrikansk malerfirma som maler rette streker i forskjellige farger. Firmaet eies og drives av Rohani Makhatakhabolibarimahakta Charamakifalaabdullahad. Color Line har 221 ansatte. Rohani Makhatakhabolibarimahakta Charamakifalaabdullahad, som eier hele dritten, og 220 arbeidere. I det siste har firmaet lansert mange nye tjenester:

  • Maling av ujevne streker i RØD farge
  • Maling av midtstripe i Afrikas grusveier, i alle tenkelige farger, inkludert lilla med gule prikker!
  • De maler også afrikanske tredildoer.

Båt[rediger]

Color Line eier faktisk en haug med ubrukelige danskebåter, som er kjent for fest og faen. Utrolig nok er de fleste ansatte norske, vi lager vitser om svensker???, og de kan til og med snakke litt engelsk (under tvil).

Det nyeste skipet, Super Speed, er kanskje det mest idiotiske balja de har. Den flyter, har ei egen handlegate og et velutviklet ran- og voldsmiljø. Fyll og slik dritt er vanlig på disse båtene, noe som gjør det ekstra attraktivt. Hvem liker vel ikke å bli voldtatt og ranet midthavs?

Color Line eier også andre båter, men er egentlig ikke no å prate om. Maling er jo hovedfeltet, om jeg har forstått det rett. Iallefall virker det slikt på navnet.

Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger bilder Stop hand.png
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!


Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.