Cowboy

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Hopp til navigering Hopp til søk

«Man kan synge en del sanger, om å være cowboy og indianer. Det skjer e gater, det skjer e smau. PANG PANG..du e dau»

~ Vamp om sin barndom


En Cowboy er en mann med kuskinn på ryggen, pizzakniv på hælen og hest mellom beina.

Hannen heter cowboy, hunnen heter cowgirl. Og ungen heter cowkalv.

Alle Cowboy's stammer fra 4 menn. Wilbur Van Motoreinheit, Tom Skinn Peng-Pung, Clint Eastwood og Pål Arnfinn Skaret. I 1576 hadde de i oppgave å passe kyrne en sommer oppe på fjellet. Men 7 uker uten samkvem med kvinner ble for tøft for guttene, så de lot derfor sine lyster gå utover kyrne istedet.

  • 10 måneder senere kom den første Cowboy til verden.
To tvilsomme cowboyer. Bildet ble tatt en sommer de passet ei ku oppe på Brokeback Mountain.

Verden er mitt hjem.[rediger]

Cowboys er noen skikkelige flyttsamer, som forflytter seg med elgen, kyrne og kaninene de gjeter. etter en lang hard arbeidsdag tar cowboyene kvelden. Da er det sosialt samvær utenfor ( OG innenfor... heldigvis det er kaldt og gjøre "DET" ute. ) teltet, med brunsprit, trekkspill musikk og rød-fis som gjelder.

Mindre kuer , mer Cowgirl med en vri.[rediger]

Folk fikk ett nytt syn på den i gjennomsnittlige cowboy etter 2005 hitfilmen, Brokeback Mountain ( Forøvrig basert på virkelige hendelser ).

  • Folk innså en gang for alle , at det å være cowboy ikke var så dumt allikevel.

Cowboys er idag utrydningstruede, mye på grunn av indianernes hyppige jakt og nedslakting på slutten av 80-tallet , i forbindelse med at skinnfellen og pizzakniven var verdt mye på det Guatemalske handlemarkedet.

Fredet for all fremtid.[rediger]

Idag har de fleste som skryter på seg å ha sett en cowboy, sett en i dyrehagen, eller eventuelt det avskjæret hodet dens på veggen til hytta til sjefen.

De fleste cowboys i fangenskap idag , og er resultat av år med selektiv innavl, for å få fram flottest mulig farger, og størst mulig cowboy hatter.