DNB

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

DnB Nor påstår å være "Hele Norges Bank", og ble stiftet av Steve "iBlow" Jobs 9. april 1940. DnB Nor er finansiert av David Toska, svartebørsen, Trond Giske, renter og gebyrer. PS: Ikke søren at Norge får en bögerlig regjering. De vet ingenting om bonuser.


«Vi ønsker å lære de unge å styre økonomien sin på en god måte, og vil på ingen måte å dytte Mastercard på noen, heller derimot å lære dem å bruke det på en fornuftig måte.»

- Egentlig: Det er umoralsk å shoppe for mer enn en dobbeltsifret beløp. Den skal selvsagt betales med en mastercard. Endringer er nødvendig, fordi jeg har utdannelse

«Ikke la folk tro du har humor. Sett igang med å le av denne reklamen, og skaff konto hos oss.»

- En drosjemann vil gjerne dele dusj med deg.

«Vipps....nå har du hemmelig bankkonto før du ser den andre halvdelen av TBBT. Og vi vet at du handler på loppemarked akkurat nå.»

- DNB om deres neste reklame

Økonomi[rediger]

De fem postene som gjør at DnB Nor er stinne av gryn ( = i dette tilfellet Rune Bjerke) er:

- David Toska som prøver seg på å utføre de samme bragdene som Robin Hood, ved å ta fra de rike og gi til de fattige! I dette tilfellet tar han heller i fra de fattige (Nokas) og gir til de rike (Kapitalkonto hos DnB Nor) og dreper en snut i samma slengen. Ikke den skarpeste kniven i skuffen der altså!

- Svartebørsen der Rune Bjerke og Jens Stoltenberg selger alt i fre MTB'er til Kristin Halvorsen. Pengene og skatten for svartebørsen går til DnB Nor.

- Trond Giske deler fortsatt ut kulturbidrag til alt som kryper og går, bare satser på å bli invitert på julebordet til DnB Nor. Gav dobbelt bidrag da Mira Craig fikk være med også.

- Renter gir aldri avkastning for kunden, men er heller hva som blir dratt ut i fra kontoen til kunden og inn til DnB Nor (= Rune Bjerke). Renta er foreløpig på 95 % pr. 21. desember 2012.

- Gebyrer gis på det aller meste hos Dnb Nor. De har også gebyrer på "Gratis Grønt Nummer" (02900). Skryter å ha service, fra kl. 05.00 til 05.01 hver torsdag i mars annenhvert år.

-Minibanker Noen av minibankene er en streikesimulator. En av dem er på Nesttun, og klarer aldri å utbetale fysiske penger. Da kan folk vite hvordan en minibank ser ut når bankfolk er på streik.

-Endelig FREDAG Da samles alle ansatte til nærmeste tatoveringssjappe. Hvis du ikke velger en nazitatovering, er du bare so uncool. Da tror dine kolleger at du er uten viten om forrige Hotell Cæsar episode. Du har heller ikke Facebook konto....You are SO uncool.

Du må lage barn Selvsagt er det svikefullt å ikke gjøre det. Hvem skal da hive din nettbank-brikett i do? Nettbank-briketter er laget for å kunne flushes i do. Det gir banken en alibi for....Giske, at de faktisk gjør noe. Som f.eks å dele ut nye brikker.


Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger bilder Stop hand.png
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!


Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.