Dachs

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk

Dachs som betyr Grevling på tysk betyr altså at man har parret en hund (Ukjent rase) Og en grevling, Noe som forårsaket døden til Mahatma Ghandi.

Opprinnelig levde den blant grevlinger helt fram til 321 år etter kristus, Men da fant ut at han ikke var fullt grevling og bestemte seg for og forlate redet. Etter det har den blitt sett rundt om kring i verden, Blant annet under drapet på Mahatma Ghandi, og dermed enda er hovedmistenkt for drapet.

Dens strømlinje formede kropp og store øyrer er kjennetegnet til denne hunden. Den var flittigt brukt under den 2. verdenskrig som flyvende jakthund over Tyskt luftrom. Kroppen er torpedoformet og var den første faktiske vesenet som klarte å bryte lydmuren. Dens hovedoppgave gikk ut på å styrte mot fiendens fly, infiltere flyet, og bite pilotens hals som resulterte i død. Dens støtte var noe av det viktigste Luftwaffe hadde. Men etter han ikke fikk den hundematen han ønsket (Pedigree) bestemte han seg for og overbevise Hitler om og ta selvmord. Som også inkluderte Hitler sin hund, en schäfer (Dachsen sin erkefiende).

Dachsen med sine korte bein, gav utrykket "low rider" sin fødsel. Fra Hitler sin død har den jobbet som kabeltrekker i nordsjøen fram til 89 da den fikk sparken etter og ha bitt over en oljeledning i raseri. Nå vet ingen hvor de er, Folk har ment og ha sett den flyvende over med blinkende lys flere ganger, men ingen konkrete bevis er funnet, Noen sier også at de ligger i skjul i vanlige folk sine hjem i beredskap i tilfelle Russland bryter ut med en 3 verdenskrig.

Dachsen med sine korte bein, gav utrykket "low rider" sin fødsel.

Dachshsc.jpg