Datadyr

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Datadyr er en meget sjelden dyreart som man ikke finner i dyreriket. Datadyret har fått sin opprinnelse da datamaskinen ble oppfunnet. Siden den gang har datadyrene hatt en stor vekst i det globale samfunn, og i gjennomsnitt idag bor det minst fire datadyr per datamaskin. Trege datamaskiner ofte av typen Dell og HP som man finner på skoler, har slike datadyr i seg. Raske maskiner som tilhører CS freaker og fjortisser som pimper maskinen sin, er mindre plaget.


Utseende og oppførsel[rediger]

Ingen har noengang sett ett datadyr i livet, men det er blitt fotografert blant annet i karusell i prossessor viften, de antas å være lysegrønn ved fødsel, som skjer ved egglegging, og bli grønnere og grønnere jo eldre dyret blir. Når de dør er de helt mørkegrønne før de blir oppløst til støv, herav grunner til støv i datamaskiner. Oppførselen til disse merkverdige og sjeldne dyrene er meget aggressiv, de har vært i kontakt med mennesker flere ganger, og ingen mennesker har kommet levende fra det, de har hatt store skader i øregangene og hjernen og øynene. Eksperter diskuterer om datadyr kan være en fjern fjern slektning fra den farlige Ninjasau, som bla har blitt observert i Dovre den siste tiden. Myndighetene advarer mot kontakt både med Ninjasauer og Datadyr!


Enæring[rediger]

Det strides om nøyaktig hva datadyret lever av, utenom cola. Noe mener de lever av meneskehjerne som de suger ut gjennom øregangen til folk som har sittet flere timer foran datan. Dette er et sværet diskutert tema.

Fakta[rediger]

Datadyr kan bli 2-5 millimeter høye, de kjenner igjen på sin gelé aktige konstistens, grønne farge og spisse store tenner. Datadyr er ekstremt glad i Cola, og tørker du ikke opp med engang du søler, er du ille ute. Datadyr er langt utviklet, og har både mini romskip og flygebilder inne i datamaskinen, dessverre så godt skjult at ingen har funnet ett uten å bli tilintentgjort av datadyrene.

Kamera.jpg Stop hand.png Denne artikkelen trenger bilder Stop hand.png
Du kan hjelpe til ved å laste opp et bilde og redigere artikkelen.

Hvis ikke vil Wikipedianere tro at artikkelen er fra Wikipedia!