Dave Mustaine

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Hopp til navigering Hopp til søk
Advarsel

Folk som ikke vil vite noe om Rumba dansing , og gulvvasking kan stoppe å lese nå.

Dave Mustaine er en gammel trettiåring (egentlig førtiåring, men det er en hemmelighet), som man kanskje best kjenner fra barne-tv. Men for mange andre og de jeg vil kalle de fleste er han mest kjent som en mutasjon av en elefant og en tiger. Men det er også en tredje part som kjenner han best som rockegud.

Historie[rediger]

historie: Dave ble født og oppvokst i Calcutta hvor han fort gjorde seg kjent ved å danse rumba på knoklene til hver en person som ropte:"Gølvvask!" over 16 desibel. Han flyttet senere til Shanghai, men det skal vi ikke gå nærmere innpå nå. Så senere flyttet han til Sibir og deretter tok han en jobbuke i Dakar før han endelig endte opp i California, USA. Dette var ved ren tilfeldighet med tanke på at han egentlig skulle ta hurtigruta til Stavanger. Han har sittet i fengsel for å prøvd å drepe Barack Obama med 9 mm

Fridtid[rediger]

På fritiden smugler han Narkotika til Teletubebiene og MacGyver. Han prøver og dekke over det stygge ansiktet sitt med sminke , men får det ikke til. Han elsker og Leke og være Barnslig.


Stubbe.png
Denne såkalte artikkelen er en stubb, og tilfredsstiller ikke Ikkepedias krav til lengde. Du kan hjelpe Ikkepedia ved å utvide den til ca. 2 cm.

Om du har minst én god idé som ikke er helt idiotisk, så klart.