David Hasselhoff

Fra Ikkepedia, det innholdsløse leksikonet
Gå til: navigasjon, søk

David Hasselhoff er en amerikansk helt og et stort idol for alle musikere, som Akon og Britney Spears. Han har en lang karriere som skuespiller og har hatt hovedroller i serier som "Knightrider" og "Bitchwatch".

[rediger] Liv

David Hasselhoff ble født i 1970 og døde 20 år etter, men døden varte ikke lenge. McGyver reiste fram i framtiden for å gjenopplive David ved hjelp av en fyrstikk, motorolje, Gaffateip og sin spesielle lommekniv. David Hasselhoff var nå blitt en cyborg.

David heter egentlig David Sheramomosja, men ble omdøpt av McGyver til nåværende navn: Hasselhoff. McGyver fortalte at han kalte David for Hasselhoff, grunnet at han spiste en pose med Hasselnøtter. Han gikk senere på CA - Cyborg Academy, hvor han møtte en av sine bedre venner: Terminator.

David Hasselhoff hadde et hardt liv som cyborg slave hos Terminators far. 26år gammel ble Hasselhoff med terminator tilbake til fortiden for å redde terminators homsevenn og lekepartner. Hasselhoff rotet seg desverre bort, og endte opp som en bonde på en gård utenfor Bagdad. Senere prøvde David seg som skuespiller i Hollywood. Han ble med i tv-serien baywatch, som en veldig homofil men macho mann som søkte hårete jenter på fjorten år. Andre skuespillere var Britney Spears, Madonna og Erna Solberg. Han fant en gang en spurv som lignet på en stein.

Personlige verktøy
Vis og manipuler namespaces

Varianter
Handlinger
Navigasjon
Prosjekt
Søsterprosjekter
Praktisk
Del
Verktøy
På andre språk