Den industrielle revolusjon

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk

Den industrielle revolusjon startet i steinalderen (ca. 3000 f.kr.) når ape-menn fant opp mosetelefon. Etter mosetelefonen var oppfunnet skjedde det en drastisk endring i revolusjonen. Det kom blant annet båt, hus med gress som ventilasjon, pålegg og andre duppeditter.

  • Super Mario var grunnleggeren av den industrielle revolusjon.

Det er blitt lagt flere spill med Super Mario som prøver og gi barn en enkel , å gøyal innføring inn i den industrielle revolusjon.

Jeg måtte lese og pugge mye før jeg kunne starte den industrielle revolusjon sier Super Mario her sammen , for anledningen med Prinsesse Peach. Etter en suksessfull sopp sanking tur.

Mer av det samme.[rediger]

Det er ofte snak om flere industrielle revolusjoner derfor har det blitt lagt mange forskjellige Super Mario spill som hver tar for seg en enkel helt eller viktig sak i den indusrtirelle revulusjon. Etter at den 1 indusrtirelle revulusjon var ferdig ca med Jesus sin fødsel . Startet det ikke opp en ny revulusjon før på 1700-tallet da Svartedauden hadde tatt ferie , og det ble flere mennesker som levde lengre og fikk tid til å tenke på ting. Den første som kom ut av den 2 industrielle revolusjonen , var en Teorien om alt , som fikk Bill Gates , til og bygge seg et Microsoft Office . Hvor han kunne tenke på ting . Dermed fikk han tid til og skape den første Windows Movie Maker, som han brukte når han skulle spionere på Bill Gates for og stjele BSoD hans . Med den startet han den 3 industrielle revolusjon ( Skynet ) , som vi lever i den dag i dag.