Den kinesiske mur

Fra Ikkepedia
Hopp til: navigasjon, søk
Potato 2.gif Stop hand transparent.gif "Watcha lookin' at, ya hockeypuck?" Stop hand transparent.gif
Denne artikkelen er så dårlig at den vil bli hjemsøkt av selveste Herr Potethode! For å gi Herr Potethode fred i sjelen sin, kan du skrive om hele artikkelen (NB.: til det bedre). Eller i alle fall deler av den.
Vær tøff og GJØR DET !!!


Den kinesiske mur er et typisk tegn på maktsykhet. Når en liten kineser sitter der og har lite å gjøre, og så tenker han: ”nå vil jeg bygge en ***** svær mur, rundt hele landet mitt”


Historie

Kineseren KlingJokLang ChanSangFangKlangChanChungChingChenChyn, ble satt til å lede prosjektet. Det de færreste vet, er at den kinesiske mur, har hvert bygget to ganger. KlingJokLang, bestilte nemlig en 1-2-3 mur, fra USA. Denne ble satt opp på 1+2+3=7 dager, og varte i like mange, helt til en av arbeiderne runket under muren, og skapte en dominoeffekt. Alle de andre arbeiderne fikk da også beskjed om å gjøre dette. Dette raste hele muren, og KlingJokLang, og den anonyme arbeideren, ble dømt til 859 år med straffe arbeid. I de neste 530 årene drev man kontinuerlig med byggingen av denne nye muren, som skulle bygges rundt hele Kina for å beskytte Kineserne mot utenomverdenens farer, som:

Og andre truende farer. Muren klarte i lang tid alt dette, ( bortsett fra Chuck Norris selvfølgelig ) , men i moderne tid, har muren måtte gi tapt, da folk til og med hopper over den på sykkel.

Forbannelsen

Da den andre muren ble bygget, ble det langt et magisk skjold over den. Men også en forbannelse hvilte da over muren.. Vist noen klarte å forsere muren uten lov (bortsett fra Chuck Norris), ble Kina dømt til å produsere billige scootere til dommedags ende.

Beskrivelse av muren

Ganske høy, veldig lang, masse stein. Sånn som en mur skal se ut.


Beliggenhet

I Kina, (derav navnet ”den kinesiske mur)

  • Dikt:

Ta turen, til den kinesiske muren, der kan du slippe en sur en og høre ekko fra duren.