Den røde baron

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk

Den Rød Baron.[rediger]

Den Røde Baron ble født K.resj B.ang den 2. mai 1892. Under en høyvogn på vei til Berlin . Uønsket som han var ble han depotert sammen med annet rask lang veien og forlat til seg selv. Han var en kjemper, grein å skrek helt til 3 søstre kom forbi. Det var Tante Grønn, tante Brun og tante Fiolett som plukket han opp og adopterte han.

  • Dagen etter fikk de 3 søstrene besøk fra Tante Rød noe som de synes det var ett tullete sammentreff så de kalte han for Den Røde Baron.

Barndom.[rediger]

I barnehagen gav han ut sin selvbiografi :

Som ble veldig populær i England. Han gikk alltid i kvinneklær . Noen som falt han naturlig og han pleide og si at :

  • Jeg vokste opp med de 3 beste kvinner noen mann kan ønske seg så klart jeg vil se ut som dem også i klesveien.

Han ble oppmerksom på en kar som pleide og krasjlandet med et fly for deretter å løpe inn og besøke Tantene hans . Det var etter et av dise besøkene at han fikk mast seg til og lære å fly. Noe han likte så godt at han sluttet i barnehagen og startet å fly på fulltid .

Barne-soldat.[rediger]

Han ble tatt inni varmen av det tyske forsvaret. Som netopp hadde gått tom for barn som de kunne bruke til å teste hvilken fly som virket og hvilken som ikke gjorde det.

Han var heldig og fikk et fly som sendte han mot sin sikre død. Og et nytt liv opp hos spaghetti monsteret. Dessverre ville ikke gud ( Den bedrevitene fjompen. ) ha det slik. Han / Det / Henne ?. Sendte et britisk fly i veien for Den Røde Baron. Som dempet falle. Han kom fra krasjet med livet i behold. Heldigvis var dette det første flyet i en stor invitasjonstyrke som gikk til angrep på tyskerne. Den 1 verdenskrig var et faktum.

Døden.[rediger]

Krigen gikk greit og på slutten. hadde han klart og bli en nasjonal helt og skutt ned over 80 fiendtlige fly. 2 sinte geiter og en hel flokk med Strandlopper. 1000vis av kvinner kom fram og sa at de var hans mor , men Den Røde Baron sa alltid :

  • Det er 3 kvinner jeg skylder alt her i livet mine mødre Tante Grønn, tante Brun og tante Fiolett.

Det var på vei hjem etter sitt 81 bekreftede nedskyting at han så en dansk pølse som kom ridende på en Daddel. Han tenkte det måtte være hallusinasjoner , men før han fikk smakt på maten fikk han en Datamusen i fleisen mistet kontroll over flyet og styrtet i døden . Det siste han så var MacGyver som gikk igjennom en tidsmaskin-portal med bukseselene hans over hode mens han ropte :

  • Prøv og ta truse-røsk på meg nå Murdoc.

Den røde Baron ble funnet en halv meter nedi bakken. Flattrykt med et spørsmåltegn uttrykk i fjeset veldig , veldig dø med sin favoritt rosa silke tanga mykt på pungen.