Diego Maradona

Fra Ikkepedia
Gå til: navigasjon, søk
Hands.jpg


Giovanni Boccaccios mesterverk Decameronen er skrevet av en som levde under svartedauden, og rammefortellingen handler om en gruppe mennesker som flykter fra pesten. Torill Thorstad Hauger har skrevet boka Det kom et skip til Bjørgvin i 1349 (utgitt 1980). Romanen bygger på sagnet om Jostedalsrypa og skildrer unge menneskers møte med pesten. Alfred Hauges Utstein kloster-trilogi er fra denne perioden og kulminerer med at «broder Mortem» avlegger klosteret en visitt. Diego Maradona er en dust av en mann med veldig liten IQ. Han trodde at han plutselig hadde Gud sin hånd på seg som gjorde at hånden hans kunne dytte ballen i mål, men dette var bare noe han innbilte seg.

Maradona har gjort mange morsome ting. Han har f.eks. spist seg så feit at han måtte bli innlagt på sykehus.

Maradona besøkte Nepal tre ganger. Nå er han skytetrener for Argentina og skal ta laget med på et daglig skytterstevne i Johannesburg for å treffe andre lag.

Diego maradona er en gamel liten feit jevel.når han ble født spilte han fotball med hjerte til moren. men han er en sykt god fotballspiller....oppps bare tula han suger. https://1.vgc.no/drpublish/images/article/2005/02/17/22555790/1/250x188/1023600.jpg


Som det står her suger Maradona så syyyyyyyykt mye i fotball at han ble nominert til verdens beste spiller fordi andre syns så synd på ham. Noe av grunnen til det er fordi han egentlig ikke kan reglene i fotball. Et eksempel til det var noe mange husker Maradona for fra kampen mot England i VM 1986. I denne kampen scoret Maradona et mål to typisk Maradona mål (selvmål). Målet scoret han med hånden, men dommeren (Ali bin Nasser) syntes så synd på Maradona og godkjente scoringen. De to Maradona målene "selvmålene" han skåret var fordi han hatet Argentina. I pressekonferansen før kampen sa Maradona at Argentina var "tidenes største rævhull". Grunnen til hatet Maradona hadde ovenfor Argentina var at Argentina var for fattig for lite mat til at Maradona kunne spise seg så fet som han gjorde i andre land.

Senere når han ble pensjonist gikk det ikke mange dager etter at han hadde brukt alle pengene sine på Mc Donalds mat. Så derfor måtte han begynne å rane mat produsentene til Mc Donalds for å mate seg som han ønsket med den ræva maten. Men etter det første vellykka ranet der han rana 69 tonn med chicken nuggets pensjonerte han seg for ran også fordi det var svert tungt for han å bære på magen som var stor som kloden og ræva som veide 69000kg. Så derfor flyttet han til kina og levde lykkelig med å rane gigantiske matfabrikker som var mye mindre gåing med og lettere i alle sine kyllingfile dager.